Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[NFS MW] Jakie auto do notować/kamienia milowego z Razorem

Plesniawek#

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jestem 2 na liście czyli wygrałem z Bullem i został tylko razor. Wyścig jeden do zrobienia mi został aby było 9, ale to nie problem. Brakuję mi jeden kamień milowy, 4 zrobione to 3 z tym radarem prędkości, nwm jak to napisać i jeden z tym, że pościg musi trwać mniej niż 2 minuty. Notowań mam 8.7mln, a trzeba 10mln i teraz pytanie jakie auto wybrać do skończenia notowań i ostatniego kamienia milowego? Aktualnie mam tylko tego Forda GT ulepszonego na maxa i jeździ się nim całkiem dobrze, lecz może jakieś inne auto lepiej się sprawdzi do pościgu z policją. Kiedyś tutaj już pytałem o auto do canionu z Dariusem w Carbonie, doradzili mi najlepsze jakie jest do kupienia z napędem na 4 koła i po kupieniu i ulepszeniu za 1 razem przeszedłem ten canion, a wczesniej mclarenem i murcielago nie było c***a żeby to zrobić xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...