Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Żałoba ? Chodzimy Do Szkoły ?

pawelek01

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich. Mam pytanie dotyczące żałoby narodowej w związku z dzisiejszą katastrofą. Wiem, że to troche za wszesnie zeby o tym pisac ale mam pytanie. Czy będzeimy chodzić do szkoly teraz skoro jest ta zaloba narodowa ?

Opublikowano

jak się podpalił ten dom socjalny chodzilisimy do szkoły? tak to teraz też będziemy

chejka.jpg

sygna i avek by Pro_Ronon

Do Mateq Xantera owend! i całej reszty jeżeli myślicie że się tym przejmuje to jesteście śmieszni

Opublikowano

Dom socjalny a taka katastrofa nie ma porównania ^^

ExGlobal Moderator | exModerator  | ExMentor | Goldmember

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Opublikowano

jak się podpalił ten dom socjalny chodzilisimy do szkoły? tak to teraz też będziemy

I następny bezmózgi baran.

Wiesz co się stało ? Nie żyje PREZYDENT, kilkunastu ministrów, Pułkowników, ale ty jesteś za tępy aby zrozumieć, że nasze państwo zostało poważnie osłabione.

Stfu ci w twarz.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

I następny bezmózgi baran.

Wiesz co się stało ? Nie żyje PREZYDENT, kilkunastu ministrów, Pułkowników, ale ty jesteś za tępy aby zrozumieć, że nasze państwo zostało poważnie osłabione.

Stfu ci w twarz.

sam zostałeś powarznie osłabiony szczególnie na rozum.

Nic aż tak ważnego się nie stało kaczniski miał cię gdzieś i ty pewnie też go tam masz

chejka.jpg

Do Mateq Xantera owend! i całej reszty jeżeli myślicie że się tym przejmuje to jesteście śmieszni

Opublikowano

Nie mam gdzieś głowy państwa. Jesteś jeszcze za siurowaty aby to zrozumieć. Przeczytaj jeszcze raz to co ci napisałem. Nasze państwo dostało kose w plecy. Straciliśmy wiele ważnych twarzy i nie tylko politycznych, ale także tych którzy są odpowiedzialni za siły zbrojne.

Dociera?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Na pewno będziemy chodzić do szkoły i na pewno będzie jakiś Apel w szkole

mroku.png

4711.jpg

32183.gif

,,klapa bagażnika jest jak teściowa - jak nie pierdolniesz, to się nie zamknie"

Opublikowano

Nie mam gdzieś głowy państwa. Jesteś jeszcze za siurowaty aby to zrozumieć. Przeczytaj jeszcze raz to co ci napisałem. Nasze państwo dostało kose w plecy. Straciliśmy wiele ważnych twarzy i nie tylko politycznych, ale także tych którzy są odpowiedzialni za siły zbrojne.

Dociera?

Człowieku, wypierdalaj z tego forum bo tylko zaniżasz iloraz inteligencji.

Co do tematu, szkoła będzie.... Zrobią jeden apel dotyczący tragedii i to wszystko.

90921442.png
Opublikowano

Dociera?

ogarnij się ********* dzieciaku

chejka.jpg

Opublikowano

Chejka wyjdź. Dla ciebie tyle ofiar + prezydent (był jaki był, ale nikomu nie życzę takiej śmierci) to nic takiego. Dorośnij.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Chejka wiem ze dla ciebie żałoba to tylko powód żeby nie iść do podstawówki ortografii się uczyć, nas to nie obchodzi, idź się wyżal na samosie czy na co tam tylko z dala od nas.

76561198001815076.png
Opublikowano

ludzie!

zgineli, ale na ich miejsce wejdą inne osoby, a więc nie pierdol ze panstwo zostało oslabione

Sądzisz, że wiele ludzi ze sztabu wojskowego ( pułkownicy itd. ) są jak baterie ? Wyczerpią się to wystarczy iść do sklepu i od razu masz nowe tak ?

Sądzisz, że ci ludzie z wieloletnim doświadczeniem można od razu wymienić?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

ludzie!

zgineli, ale na ich miejsce wejdą inne osoby, a więc nie pierdol ze panstwo zostało oslabione

wreszcie ktoś się wykazał inteligencją

chejka.jpg

Opublikowano

wreszcie ktoś się wykazał inteligencją

Inteligencją na twoim poziomie. Na prawdę, wyjdź.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Admin Cienia
Opublikowano

Jeszcze jeden temat i bede sypał warny, macie w neewsach forum temat.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...