Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co dalej ?

Orzi:3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam 61lv na Pl skille zbrojka m7 ostrze m7 oczywiście są czytane jeszcze teraz bd czytać strach bo dopiero co wbiłem.

Eq:

Fms sr 36 kd mob-kryt +4 +9 

Wyżywka +9

Okrągła+9 ( szukam okazji na 61 5b 15blok) 

Ebo+9

Fenki+7 1,5khp 

branza nasior 1,5khp 

zbrojka na 42lv 1,5khp kd+3 deff +9 

ok, 280kk 

Serwer Wetear. Jak zarabiać na tym lvl buffa  mam 30% ? 

Opublikowano

-sohan metki 55/65

-piekło metki 70

Na sohan sobie poradzisz lajtowo, w piekle myślę, że też, bo eq masz dobre, tym bardziej jak taką tarcze na 61 kupisz jak napisałeś. Przy okazji możesz też ubić czasem liska i ognistego króla, zawsze jakaś szansa na kamola jest, a ze szkaty na pd/rekąwice/zielone potki chyba. Teraz będziesz mieć raczej za mało dmg, ale jak czarowane do G1 podbijesz to możesz latać na metki do zwykłego lasu. Oczywiście już możesz, ale będą Ci długo schodzić. Oglądnij sobie poradnik u Wallandera na kanale z żyłami, też całkiem spoko zarobek.

Jeszcze dodam, że jak nie masz to zrób militara i cięcie z siodła wbijaj, bo jest niezbędne w piekle jak nie dasz rady ustać na metku

Legenda
Opublikowano

Trochę mizerny poziom do dobrego zarabiania, ale wszystko się da. Oczywiście metiny na twój poziom tak jak kolega up na 55/65, ponieważ na 60 występują tylko w DT na 4 piętrze. Radziłbym zrobić bodego 35lv i dać go do m2 lub dobić na tej surze 75 i do dt.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

dużego wyboru nie masz z takim lvlem bij metki na swoj lvl a najlepiej zrob dropka do m2

Opublikowano

Dropienie ulepszaczy typu : Matowe lody, futra yeti, kawałki lodu, symbole woja, grzywy, liście, żabie udka etc. / Bicie metinów w piekle, sohan oraz las lub najlepiej wbij 75 i na metkach morderstwa posiedź. 

xD 

Opublikowano

Co do dropa do m2 to nie opłaca mi się bo kd+4 mało co warte jedyna wartosc ma kd speed a dropnie raz na wieki tak samo z ku aura 4kk a reszta schodzi ponizej 1,2kk :) Podrobie troche jeszcze na sohan zobacze jak z metkami pójde do piekła podbije do G1 ostrze i zobaczymy. 

Opublikowano

Metki 55/65 a jak dasz rade to metki 70. ewentualnie zrob dropka 35 i do m2/ na doline z nim(metki 40). Kolejnym pomyslem jest sprzedawanie przetopkow, poniewaz one zawsze sa w cenie:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...