Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

nowości i patche

DjDemoner

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Ostatnio wróciłem do gry i gram etertechem

Mam prośbę byście pisali w tym poście co ciekawego wychaczyliscie na forach aiona co do patchy i jakichś fajnych nowości związanych z klasami .

Ja znalazłem ze SM będzie mógł połączyć się ze swoim duchem i ze bard będzie rzucał żabami teraz wasza kolej możecie też dawać ssy co tam macie ( np nowe skiny dla etertechow i inne rzeczy dosłownie wszystko co nowe ) :)

Kocham mpcforum.pl!!!

Opublikowano

Co wy się tak jaracie 4.8, jak u nas tego długo nie będzie. Chyba lepiej ludziom dawać linki do 4.7, żeby sobie poczytali i się przygotowali, bo to już niedługo(bodajże w grudniu?), a tam są bardzo istotne rzeczy, jak nerf mr, zamiana broni za ceranitowe medale na mityczna rozciagalną, nowe insty, pangea itp. itd.

Opublikowano

Co wy się tak jaracie 4.8, jak u nas tego długo nie będzie. Chyba lepiej ludziom dawać linki do 4.7, żeby sobie poczytali i się przygotowali, bo to już niedługo(bodajże w grudniu?), a tam są bardzo istotne rzeczy, jak nerf mr, zamiana broni za ceranitowe medale na mityczna rozciagalną, nowe insty, pangea itp. itd.

O 4.7 było już głośno w internetach, każdy mniej więcej wie, czego można się po tym update spodziewać.

Obecnie "na czasie" jest 4.8, bo informacje udostępnione zostały niedawno i ja wcale się nie dziwię, że wzbudziło to sensację, zwłaszcza, że faktycznie czekają nas duże zmiany. Co prawda jest to jeszcze odległa przyszłość, ale uważam, że warto już teraz wiedzieć, co nas czeka.

Zachęcam do stworzenia tematu informacyjnego na temat zmian w 4.7, zamiast tak nas ganić. :<

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...