Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hack] CrouchTOOL

SipTiziSm

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was. Oto najbardziej noobska rzecz, którą udało mi się wytworzyć w moim składziku na noobskie rzeczy.

Przedstawiam wam wszem i wobec: CrouchTOOL

813531415817132246580.jpg

O co chodzi i z czym to się mniej więcej je?

CrouchTOOL symuluje ruchy crouchingu (czyli noobskiego kucaka).

Przytrzymując ustawiony wcześniej klawisz nawalamy jakby nas szatan opętał na lewo i prawo przy czym trudno jest nas trafić. :angry:

Mogę dostać za to bana?

Na 99% nie ponieważ program nie ingeruje w pliki gry.

No i teraz przechodząć do sedna sprawy, przy której gimbuski będą płakać :P Za darmo jest dostępna wersja TRIAL na 5 włączeń programu. Niestety, jestem egoistycznym, małostkowym i złym człowiekiem i każę sobie płacić (sic!) AŻ 3.69ZŁ!!! za pełną wersję.

Teraz możecie mnie już mieszać z błotem.

Download na stronie:

xxx

Skan:

32 bit

https://www.virustotal.com/pl/file/745a0ba8ffd3c070109f96a0acdfa1fa8ff083324455d92c9b8918b0422b010b/analysis/1415817503/

64 bit

https://www.virustotal.com/pl/file/db650f76dbc8a26178bac6959e661c82390225021739f27e37ac54acd264fef4/analysis/1415817585/

ADNOTACJE:

• używanie klawisza SHIFT powoduje włączenie "Klawiszy Trwałych" w Windows, dlatego zalecam nie korzystanie z tego rozwiązania

20.11.2014

• Wersja 3.0 na stronie. M.in.: poprawa funkcjonalności, zmieniony interfejs, poprawione czasy.

beznazwy2kopiao.png

Opublikowano

Trzeba zresetować kompa po uzyciu tego programu, bo nawet po usunięciu procesu zmiany w klawiaturze zostają.

TrevorekS_eqsxspq.jpg

Pomogłem? Daj like. To nic nie kosztuje  B) 

Opublikowano

Do dupy.

Mógłbyś wyrazić się jaśniej? Może udałoby mi się coś poprawić :)

Chociaż po takich słowach można stwierdzić, że jesteś internetowym napinaczem :)

beznazwy2kopiao.png

Opublikowano

No nie wiem... Ja ustawiłem sobie na Alt i wszystko dupnie mi sie pozmieniało... sprawdzę jeszcze raz na innym klawiszu. Jak będzie działać to masz like.

TrevorekS_eqsxspq.jpg

Opublikowano

Przypominam, że hack to hack, mała ingerencja w grę i możecie dostać bana.

Opublikowano

Posprawdzajcie na myszce, wtedy działa najpewniej. Na klawiaturze może lipnie działać.

@Edit

Jeżeli ktoś byłbym zainteresowany "pokazówką" to piszcie na priv. Spotkamy się na lowkach i pokażę co i jak.

A i jeszcze... Na 64bit może nie działać lub mogą być problemy!

beznazwy2kopiao.png

Opublikowano

Witam was. Oto najbardziej noobska rzecz, którą udało mi się wytworzyć w moim składziku na noobskie rzeczy.

Przedstawiam wam wszem i wobec: CrouchTOOL

813531415817132246580.jpg

O co chodzi i z czym to się mniej więcej je?

CrouchTOOL symuluje ruchy crouchingu (czyli noobskiego kucaka).

Przytrzymując ustawiony wcześniej klawisz nawalamy jakby nas szatan opętał na lewo i prawo przy czym trudno jest nas trafić. :angry:

Mogę dostać za to bana?

Na 99% nie ponieważ program nie ingeruje w pliki gry.

No i teraz przechodząć do sedna sprawy, przy której gimbuski będą płakać :P Za darmo jest dostępna wersja TRIAL na 5 włączeń programu. Niestety, jestem egoistycznym, małostkowym i złym człowiekiem i każę sobie płacić (sic!) AŻ 3.69ZŁ!!! za pełną wersję.

Teraz możecie mnie już mieszać z błotem.

Download na stronie:

crouchtool.eu

Skan:

32 bit

https://www.virustotal.com/pl/file/745a0ba8ffd3c070109f96a0acdfa1fa8ff083324455d92c9b8918b0422b010b/analysis/1415817503/

64 bit

https://www.virustotal.com/pl/file/db650f76dbc8a26178bac6959e661c82390225021739f27e37ac54acd264fef4/analysis/1415817585/

Videło:

ADNOTACJE:

• używanie klawisza SHIFT powoduje włączenie "Klawiszy Trwałych" w Windows, dlatego zalecam nie korzystanie z tego rozwiązania

za makro chcesz kosić kase? serio? w czym ma to pomagać tym że kuca to jeszcze bardziej utrudnia celowanie

Opublikowano

Nie chcę kosić za to kasy, ale też nie chcę żeby każdy z tym biegał :) Dlatego daję za free wersję testową dla przetestowania i ewentualne uwagi dotyczące działania żeby te makro ulepszyć

beznazwy2kopiao.png

Opublikowano

@TheQuincyMode Kiedy uruchomisz program, ustawiasz klawisz pod makro. Potem włączasz grę i w grze klikając ten przycisk, który ustawiłeś, twoja postać będzie wykonywała ruchy typu: Lewo-kucanie-prawo-kucanie-lewo-kucanie. :) Jest to po to, aby trudniej było cię namierzyć xD

TrevorekS_eqsxspq.jpg

Opublikowano

Program wyszedł spod mojej ręki, także w nim nie ma jakiś "dodatków". Skan jest na pierwszej stronie, nie chcesz nie pobieraj, ale proszę mi tutaj nie siać fermentu <CHADA> :D

beznazwy2kopiao.png

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...