Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]FanaticMT2

Gość _SmauG_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was moi mili.

Tak jak mówiłem w poprzednim poście, że będę śledził dalsze losy *Necropolis to mam nowy trop :)

O tuż, nasi kochani admini z *Necropolis tworzą znów kolejny.. 
Przypomnijmy od czego się zaczęło..

LifeOfMetin -> Necropolis -> Necropolis (official) -> Eqentis -> FanaticMT2 (obecnie)

Hmm.. Start już 15.11, tak więc robimy bum i reputacja spada.. 

Kłamstwa, oszczerstwa i oszustwa to nie są najlepsze cechy dla osoby tworzącej server.. A tu właśnie tylko takie możemy doświadczyć.. 

Ciekawi mnie tylko czy będzie nasza kochana *Ciastko :D Pani wszech wiedząca :P

P.S. Czekam na komentarze i proszę nie zamykać bo podobno istnieje :)

O to SS:

mmX.png

nmX.png

Opublikowano

Nie rozumiem Cię koleś ^^ Ty im zazdrościsz, czy po prostu Twój poziom intelektualizmu jest równy dla 0, bądź nawet i dla tej okrągłej cyferki nie bardzo? Co Cię to obchodzi co oni robią. Może po prostu są to osoby, które nie mogą znaleźć dobrego technika, bądź znajdą takiego, który robi coś dobrze, a później im to wszystko spierdoli. Niektórzy też tak robią. Był kiedyś taki serwer, który upadał cały czas przez chujowych techników, ale gdy już znaleźli dobrego to serwer stał po wiek wieków i grała na nim znacząca ilość osób.

A wnioskując po Twojej krótkiej wypowiedzi Cyt.: "Ciekawi mnie tylko czy będzie nasza kochana *Ciastko  :D Pani wszech wiedząca  :P", myślę, że po prostu chcesz ich zniszczyć z jakiejś mało znaczącej przyczyny, bądź starasz się zabłysnąć, chociaż nie masz czym.

Pozdrawiam, nie będę się wdawał w dyskusje, tylko napisałem co o tym myślę :)

Opublikowano

Nie rozumiem dyskusji na temat serwera, który jeszcze nie wystartował a wiadomo było to, że wystartuje ponownie z inną nazwą + naprawionymi bugami. 

Jak będą mieli fajną reklamę i będzie te 600/700 osób to sam zagram.

Zazdro?

Opublikowano

Nie rozumiem dyskusji na temat serwera, który jeszcze nie wystartował a wiadomo było to, że wystartuje ponownie z inną nazwą + naprawionymi bugami. 

Jak będą mieli fajną reklamę i będzie te 600/700 osób to sam zagram.

Zazdro?

Startował z 7 razy. Peace. xD

­azYIWDl.png

Opublikowano

Ta, niewypały. 

A teraz jak wypali, to pewnie sam zagrasz. Peace.

Grałem 3 razy i podziękuje. I za każdym razem obiecywali brak bugów na next itd. A było coraz gorzej :D

­azYIWDl.png

Opublikowano

Grałem 3 razy i podziękuje. I za każdym razem obiecywali brak bugów na next itd. A było coraz gorzej :D

Ja tam jestem ciekawy jak będzie tutaj, do 3 razy sztuka, tu zagram 3 raz i sam sprawdzę. noob.gif

Opublikowano

Ja tam jestem ciekawy jak będzie tutaj, do 3 razy sztuka, tu zagram 3 raz i sam sprawdzę. noob.gif

do 3 sztuka :)

ciężko zrozumieć że Oni robią serwery na tydzień (okres w którym wpływa najwięcej kasy do ISu)

po tym serwerze będzie nastepny, potem nastepny itd

krótko mówiąc to są oszusci.. ja się postaram o to aby ten serwer długo nie postał :)

Opublikowano

Bezimienny ciebie boli to ze  spinasz tylko przez kabelek?:D A jak do Ciebie pisalem by wyjasnic sprawe jak facet z facetem dlaczego nie odpisywales? Powiem Ci ze napinaczy internetowych nie brakuje lecz takich co naprawde  moga cos pokazac jest malo ;) byles administratorem a teraz hejtujesz:D pokazuje to twoj iloraz inteligencji a raczej jego brak ;D Chcesz to hejtuj ale ludzi i tak przyjda i sami sprawdza jaki bedzie serwer:) A Twoje pisanie to tylko wlasny bol dupy, zazdrosc i pewnie niepowodzenia zyciowe;) Pamietaj jestes cwany to pokazuj to poza kabelkiem ;)

Opublikowano

Wiesz co bezimmieny powiem tak co pałke lizałeś jak siedziałeś z nami na ts3 i wszystko pięknie ładnie tak , jesteś i będziesz dla mnie nikim, bo twoja inteligencja jest -0 ;), powiem coś od siebie serwer może stratować 10000 razy :) ale za każdym razem może być inny i może być lepszy na serwerze grało 1/1010102301032102 ludzi która gra w metina, jak reklama i serwer będzie stał bez niczego ludzie i tak czy siak się znajdą ja wiem że potrafisz każdemu dupe lizać i wszystko, ale twoje komentarze są tak żałosne jak sam twój styl bycia i pisania :) 

Co do serwera tak serwer będzie startował ile będzie chciał i może wystartować z lepsza werwą i lepszymi pomysłami a twoje denne zakładanie tematów podkreśla to że jesteś "idiotą" :)

Pozdrawiam .

do 3 sztuka :)

ciężko zrozumieć że Oni robią serwery na tydzień (okres w którym wpływa najwięcej kasy do ISu)

po tym serwerze będzie nastepny, potem nastepny itd

krótko mówiąc to są oszusci.. ja się postaram o to aby ten serwer długo nie postał :)

Łohooo kolega z takimi wiesz tekstami :) podkreślasz to że jesteś gimbusem który dopiero wyszedł z podstawówki gdzie lizał stoliki i zgrzyt zębów żeby tylko dostać się do gimbazy :) 

Opublikowano

Bezimienny słoneczko :) Już nie pamiętasz, jak to żeś zdradził Nas? Myszko kochana, jak Shayen wyleciała i Ty zaraz poleciałeś za miłością Wirtualną.. Tak się zakochałeś przez kabelek że to było wielkie nie porozumienie, gdzie może każdy potwierdzić na TS3.. Już nie pamiętasz jak wyrzucałeś eQ z Gm-a co dostałeś abyś nie wyglądał jak CEP tylko jak GM? Jak ludzie zbierali... Jak poszedłeś do Nas na ts3, miałeś Nas pojechać, Admin zaczął Ci cisnąć i uciekłeś? hahahha siedziałeś na 2 ts3 myślałeś że Wachowi zaimponujesz jak to pojedziesz a tu Dupa :) .. Nie pamiętasz jak zawiodłeś każdego zaufanie? Złotko, Wasz serwer tzn Wacha to jest takie dno a będziesz się wypowiadał że ktoś startuje. Macie ok 150 osób na serwer a miało być przecież 1k .. Jak gadałam z Wachem i tym drugim mówił "Serwer będzie miał tyle ludzi że Łukasza serwer polegnie" hahaha Pozdrawiam Cię dziecinko. I czemu mi nie odpowiesz, jak to jest kochać kogoś przez kabel ? Bo ani Shayen ani Ty mi jeszcze odpowiedzi nie daliście.. Bo praca z nami 4 miesiące zostawiłeś i olałeś przyjaźń dla miłości w necie. 

A i nie zapomnij Bezimienny że na tych serwer-ach byłeś z Nami i leciałeś z początku aż do Necropolis jak piesek

Opublikowano

Nie wiem, nie znam tego Tean, ale po nazwie serwera sądzę, że to jedna wielka żenada. Próba naśladowania klubu e-sportowego (oczywiście nie udana, błąd w nazwie).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...