Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno procesora

F13'

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chciałem zapytać czy ten procesor będzie dobry do mojego komputera. 
Intel core i5-650 3.2 GHz 2.5 GT 4MB LGA1156
Reszta podzespołów to:
Płyta Główna: GIGAbyte GA-H55M-S2 H55 DUAL ddr3 1333MHz GLAN VGA
Karta Graficzna: Asus GF GTX550 Ti 1GB DDR5
Dysk: 500GB Samsung
Zasilacz: ModeCom 400 W
Proszę o szybką odpowiedź. Za pomoc dam 10 lajków

Opublikowano

tak bedzie, ale lepiej brac i5 750

zasilacz tez do wymiany przy okazji, chyba ze zycie twoich podzespolow cie nie interesuje

Wiem zasilacz też będę wymieniał. Czy na tym zestawie razem z tym procesorem pójdzie mi gta V chociaż na minimalnych wymaganiach?

Opublikowano

Wiem zasilacz też będę wymieniał. Czy na tym zestawie razem z tym procesorem pójdzie mi gta V chociaż na minimalnych wymaganiach?

Z tą grafiką? Nie liczyłbym.

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Opublikowano

Ale procesor wystarczy tak?

Może tak, może nie. Nie znamy wymagań Gta, nie znamy optymalizacji jaką będzie miała gra. Ciężko na dzień dzisiejszy stwierdzić, ale jeśli niczego nie skopią to powinien starczyć.

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Opublikowano

Mam jeszcze jedno pytanko. Gdybym zmienił obecną kartę graficzną na Nevidia GeForce GTX 260 to poprawiło by to jakoś wydajność?

Uczeń
Opublikowano

Mam jeszcze jedno pytanko. Gdybym zmienił obecną kartę graficzną na Nevidia GeForce GTX 260 to poprawiło by to jakoś wydajność?

nie, gtx 550ti jest lepszy

Opublikowano

nie, gtx 550ti jest lepszy

Na pewno jest lepsza? bo z tego co patrzę na internetach to ludzie piszą że ta GTA 260 jest lepsza od GTX 550ti 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...