Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wielkie emocje podczas grania help

Gość likeroys

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich na rejonie, mam znów problem a problem jest następujący odkąd pamiętam bardzo się wkurzam na ludzi z ligi legend jak tylko przegrywam grę od razu na miejscu łamię klawiaturę na kolanie i wypierdalam myszkę przez okno i krzyczę np .'' F**K YOU JAX, F**K YOU '' . Wiecie może jak powstrzymać nadmierne denerwowanie się bo chyba przesadzam, nie chcę robić żadnych przerw od gry bo mi skill spadnie i dopiero będę się wkurzał i jeszcze matkę pobiję. Co możecie mi doradzić by opanować moje nerwy.

Opublikowano

Temat zgłoszony i mam nadzieję, że będzie usunięty, a ty ukarany -,-

@Topic: Polecam zaparzyć melissę przed grą i w czasie gry też pić. Jeśli nie pomaga to podczas ładowania gry pobiegaj po pokoju i się wyżyj. Tylko nie wyżywaj się na matce.

Opublikowano

Najlepszym sposobem na nerwy jest Darude - Sandstorm podczas grania.

Jeśli boisz się, że pobijesz matkę to wsadź jej granata w dupsko. Ona zginie i nie będziesz musiał się martwić o pobicie.

Problem rozwiązyny,

yorick.png

Dostać ostrzeżenie za byle gówno? Jest

Opublikowano

Polecam codziennie pić melisę w godzinach 8:00 10:00 , 12:00 , 15:00 , 17:00 , 20:00 a najlepiej co każdą grę. Wyprowadź się z domu -,- . Jeśli już o rodzinie mowa.

Opublikowano

Proponuję odinstalować grę (nie ma co się denerwować, emocji nie opanujesz), sprzedać konto na giełdzie MPC i stać się światowym graczem w Sapera.

Czasem ta gra jest jeszcze bardziej wkur*** niż gracze w lola

A o to, co mam do powiedzenia w tym temacie:

no-co-zrobisz-nic-nie-zrobisz.jpg

Opublikowano

"matke pobije" że co ty k***a idioto j****y  lecz sie popaprańcu  powinni  cię wyjebać na jakis kaukaz zebyś sie troche nauczył ludzkości! Dziękuje kierownik mpc bedzie wiedział co zrobic.

Opublikowano

"matke pobije" że co ty k***a idioto j****y  lecz sie popaprańcu  powinni  cię wyjebać na jakis kaukaz zebyś sie troche nauczył ludzkości! Dziękuje kierownik mpc bedzie wiedział co zrobic.

Niech kierownik zajmie się też osobami, którym poprostowały się zwoje mózgowe przez co nie potrafią rozróżnić marnej (ale ku mojemu przerażeniu - skutecznej) prowokacji od rzeczywistego problemu. 

No nic, łączac się w "bulu" z założycielem tematu również pojdę "trochę nauczyć się ludzkości".  8S

Opublikowano

Niech kierownik zajmie się też osobami, którym poprostowały się zwoje mózgowe przez co nie potrafią rozróżnić marnej (ale ku mojemu przerażeniu - skutecznej) prowokacji od rzeczywistego problemu. 

No nic, łączac się w "bulu" z założycielem tematu również pojdę "trochę nauczyć się ludzkości".  8S

interesujące

8029814539102191282137.jpeg

Opublikowano

A więc w kilku zdaniach pomogę opanować Tobie twój poziom zdenerwowania:)

Zaczynajmy ( czytaj do konca bo nie pomoze)

Pierw musisz zaczac diete na opanowanie nerwow czyli:

Dieta wzmacniająca układ nerwowy: witamina B

Wskazane jest pieczywo pełnoziarniste i razowe, niełuskany ryż, makarony razowe, otręby. Dostarczają one węglowodanów, które przerabiane są na “paliwo” dla mózgu. Mają też sporo witaminy B1 - tiaminy, która poprawia pamięć i usprawnia myślenie. Jest ona niezbędna do wytwarzania i uwalniania acetylocholiny - substancji przekazującej bodźce nerwowe.

Jedz też nabiał: sery żółte i twarogi, pij mleczne napoje fermentowane, bo dostarczają witaminy B2 - ryboflawiny, związku, który łagodzi bóle i zawroty głowy.
W twojej diecie nie powinno też zabraknąć warzyw strączkowych, zwłaszcza soi, nasion słonecznika i kiełków pszenicy. To bogate źródła witaminy B6 - pirydoksyny. Ułatwia ona przyswajanie magnezu i jest niezbędna do wytwarzania neuroprzekaźników: serotoniny, dopaminy i noradrenaliny. Ich niedobór może wywoływać depresje i lęki, a także obniżyć sprawność umysłową.

Wskazane jest pieczywo pelnoziarniste i razowe oraz mieso ktore dostarcza sporo tryptofanu oraz fenyloalainy 

Mozesz takze jesc kapuste ,cebule ,brokuly,jarmuz,rzodkiewki.

A wiec diete juz masz teraz musisz zaczac medytowac

jest to najlepszy sposob na unikniecie stresu, mysle ze moje rady ci pomoga ,jesli nie napisz PW a ci pomoge ,znam sie na rzeczy kiedys pobilem kolege z klasy bo byl zdenerwowany bo go przyzywalem i dostal low kicka i sie od denerowal i jest juz wszystko w porzadku z nim . :)

Pomoglem? Daj like:) Nic nie stracisz:)
Dzisiaj startuje moj serwer,link na dole godzina 17;00 1 Osoba VIP:)

http://www.mpcforum.pl/topic/1043844-zapowiedz-spolszczone-mcmmo-frakcje-skrypt-na-drop-1-osoba-wygrywa-vipa-duzo-skryptow-wszystko-dopracowane-zapraszamy/#entry8821556-Wyraz swoja opinie:)

Opublikowano

Gniew po przegranej to pierwszy stopień uzależnienia się od gry , skontaktuj się z terapeutą bo wpadniesz w taki nałóg że współczuje twojej matce.

Opublikowano

Połóż sobie gdzieś obok jakąś twarda i dużą poduchę i jak się wkurzysz to wal w nią aż się zmęczysz :D

Kiedyś tak dla brata zrobiłem to mu szybko przeszło xD

snikersproject1.png
Opublikowano

Mój drogi topicku.

Jeżeli wiesz że masz takie fazy to powinieneś się powinieneś usunąć grę,  pomyśleć chwile czy warto bo jak byś zajebal matce to byłbyś zerem u niej  albo weźmiesz się w garść i zrozumiesz czym jest przegrana albo no nie wiem co.... zastanów się.

Ale powinieneś odpocząć od kompa żeby "ogarnąć"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...