Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Survival

Samosss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

minecraft_hd_logo_by_emeraldplaysmc-d6qdPodstawowe Informacje

Ip serwera: mcsurvi.mac.pl

Wersja serwera 1.7.4/1.7.5

Ilość slotów: 10+będą dodawane

Typ serwera: Survival

Whitelist: OFF

Premium: OFF

Potwory/Zwierzęta: ON

Kontakt z HeadAdminem: eska.tv1

Pluginy

Pluginy typowe pod ten rodzaj serwera,oczywiście będą dodawane nowe.

Serwer posiada dużo skryptów,

Podstawą każdego serwera jest miła jak i pomocna administracja którą znajdziesz u nas na serwerze.

pluginy:

Vault, WorldEdit, PermissionsEx, NoCheatPlus, AuthMe, WorldGuard, Essentials, EssentialsChat, OtherDrops, EssentialsSpawn

Opis Serwera

- A teraz troche o serwerze:
Jak wyżej wspomniałem jest to serwer Survival. Zaprojektowany został tak, by nie znudzić was w ciągu 2 dni, a zatrzymać was na dłużej.

Zbieranie surowców do budowy jest charakterystyczne dla większośći serwerów Survival, ale to, że warto do nas wejść. Wejdziesz na chwile,  potem zostaniesz na dłużej.

Opublikowano

IP serwera 'armiaisamu' troche mnie odsunela, prawie jak modto 'Armia nigdy nie umiera RIP'
Pluginow jak napisaliscie jest malo, wic sie obawiam ze caly serwer stoi na skrypcie.

Jak wyżej wspomniałem jest to serwer Survival. Zaprojektowany został tak, by nie znudzić was w ciągu 2 dni, a zatrzymać was na dłużej.

Zbieranie surowców do budowy jest charakterystyczne dla większośći serwerów Survival, ale to, że warto do nas wejść. Wejdziesz na chwile,  potem zostaniesz na dłużej.

Ja nie pogralem nawet 2 minut!
Rejestruje sie i wywala, to ponownie wchodze i wywala mnie!
Wiec ja nie wiem gdzie macie ta maszyne, lub na ile grraczy. Ten problem wystepuje tylko na waszym serwerze.

AOQd6VD.png

Spawn to nic ciekawego. Maly z pustym regulaminem, a obok napis ze nie dziala pvp, tnt i zapalniczka.
Sama budowla w ktorej sie spawnujemy i mamy pusty regulamin przypomina japonski domek (nie znam sie na budowlach japonskich,ale z tym mi sie skojazylo) i fajnie wyglada.

Jezeli chcesz, abym odpowiedzial na Twoj post to napisz @mrMIXKRIPL

Tu nic nie ma, nawet kropki

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...