Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowa postać! Zaku: Magic from the Bayou of Lyrie...

Falem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pokazali. Pod koniec filmu na chwile sie pojawil taki zielony goblin i byl jego glos i to jest ta postac xD

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Pokazali. Pod koniec filmu na chwile sie pojawil taki zielony goblin i byl jego glos i to jest ta postac xD

A no racja, nie zauważyłem :D

Taki śmiechowy. Myślę, że to będzie jakiś tank/supp.

647041416238306889721.png

Opublikowano

Sądząc bo tytule będzie to mag ale to tylko moja opinia;)

W tytule nic nie stwierdza, że to będzie mag :P

Po prostu mógł się tam urodzić, w takiej magicznym czymś

Albo może być takim AP Suppem. Bo ta pałka taka taka supportowa.

Opublikowano

W tytule nic nie stwierdza, że to będzie mag :P

Po prostu mógł się tam urodzić, w takiej magicznym czymś

Albo może być takim AP Suppem. Bo ta pałka taka taka supportowa.

Jak dla mnie ta pałka pasuje do magi bo czarodzieje tak naprawde sie takimi kijkami kiedys poslugiwali xD

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Jak dla mnie ta pałka pasuje do magi bo czarodzieje tak naprawde sie takimi kijkami kiedys poslugiwali xD

Dobra, po prostu nie przeczytałem tytułu tematu przed napisaniem tamtego posta xD

Też sądzę, że to będzie mag.

Opublikowano

Trzeba było tak od razu. Kto wie może to tez spoiler nowej mapki? albo tych nowych mobków co były na początku filmu. No nic teraz tylko czekać na Zaka a może i wyjdą inne w tym czasie, bo ostatnim razem dali 3 na raz to może teraz też tak będzie ;)

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Trzeba było tak od razu. Kto wie może to tez spoiler nowej mapki? albo tych nowych mobków co były na początku filmu. No nic teraz tylko czekać na Zaka a może i wyjdą inne w tym czasie, bo ostatnim razem dali 3 na raz to może teraz też tak będzie ;)

Tiaaa, mapka by się przydała. Albo jakiś nowy tryb. No ale najpierw trzeba od podstaw zacząć ^_^

Opublikowano

Tiaaa, mapka by się przydała. Albo jakiś nowy tryb. No ale najpierw trzeba od podstaw zacząć ^_^

Tryb nie koniecznie bo 5 vs 5 przewaznie tylko w MOBA sie gra, ale mapa jedna to jest duzy minus, bo sie szybko nudzi;x

"Upadli powstaną"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...