Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sądzicie o tym laptopie?

cola!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chciałeś napisać że ma być  do gierek a nie GIER , bo tylko do tego on sie nadaje w tej konfiguracji

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

jakby to cokolwiek dawało..

ten laptop nie nada się do gier, dla niego odtworzenie filmu w full hd jest wyzwaniem

piotytet daje z 5 fps, a gamebooster zwolni troche ramu itp.

jest napewno lepszy od mojego rópcia

Opublikowano

no tak +5 fps przy 20 Fps na minimalnych ustawieniach GRY da ci oszałamiającą ilość 25 FPS, powodzenia w grze 

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

piotytet daje z 5 fps, a gamebooster zwolni troche ramu itp.

jest napewno lepszy od mojego rópcia

Priorytet? Zależy od ilości włączonych apek.

Gamebooster? Działa tylko na mocno zasyfionych komputerach.

Poza tym nie kupiłbym tego laptopa nawet na podkładkę pod pomidory, brak dedykowaniej karty graficznej + procek słaby.

8LTfBGw.jpg

Opublikowano

no tak +5 fps przy 20 Fps na minimalnych ustawieniach GRY da ci oszałamiającą ilość 25 FPS, powodzenia w grze 

Dla mnie nie liczy się 60 fps w ultra HD. Byle żeby poznać grę i dało się grać. Mogę grać nawet w 15 fps (10 fps to minimum dla mnie)

Priorytet? Zależy od ilości włączonych apek.

Gamebooster? Działa tylko na mocno zasyfionych komputerach.

Poza tym nie kupiłbym tego laptopa nawet na podkładkę pod pomidory, brak dedykowaniej karty graficznej + procek słaby.

To wy nie wiecie co ja potrafię wycisnąć z mojego rupcia. 

Mój obecny kupowany chyba 3 lata temu: http://zapodaj.net/0e0d9295384ce.jpg.html

Mi gamebooster dodaje z 3 fps czyli razem np. w gta 4 mam około 15-20 fps :> tak wiem dla was to mało w ciul ale dla mnie to wystarczajace do gry.

Z tego co wiem to watch dogs  pójdzie na najniższych z wysokim piorytetem albo i bez! :) Czyli jednak kupuję.

Opublikowano

Dla mnie nie liczy się 60 fps w ultra HD. Byle żeby poznać grę i dało się grać. Mogę grać nawet w 15 fps (10 fps to minimum dla mnie)

To wy nie wiecie co ja potrafię wycisnąć z mojego rupcia. 

Mój obecny kupowany chyba 3 lata temu: http://zapodaj.net/0e0d9295384ce.jpg.html

Mi gamebooster dodaje z 3 fps czyli razem np. w gta 4 mam około 15-20 fps :> tak wiem dla was to mało w ciul ale dla mnie to wystarczajace do gry.

Z tego co wiem to watch dogs  pójdzie na najniższych z wysokim piorytetem albo i bez! :) Czyli jednak kupuję.

Chłopie twoje rozumowanie mnie dobija.

10fps? Może w rok przejdziesz mario.

watch dogs na tamtym złomie? Tam by nie poszedł crysis na minimalnych (crash przy starcie przez brak pamięci w karcie graficznej).

Komputer 5-letni>laptop teraźniejszy w tej samej cenie.

Podajesz screena bez specyfikacji karty graficznej.

Szczerze, to życzę Ci powodzenia, by chociaż Metin2 działał na 15fps bez crashy.

8LTfBGw.jpg

Opublikowano

Dzięki @TroLLu   patrząc co tutaj sie wyprawia oczy bolą xD

Dobra tak jak Ci tutaj CHŁOPAKI MÓWIA TEN LAPTOP TO KOMPLETNA KLAPA !!! Nie nadaje się do żadnych gier...

Procesor niskonapięciowy U wydajności Celerona + brak karty dedykowanej nie masz szans...

W tej cenie dostaniesz Lenovo G510 >KLIK< z pentiumem PEŁNYM (M) + HD8570 (słaba karta lecz napewno lepsza od tego Acera co podałes)

Ewentualnie taniej Lenovo B5400 >KLIK< z pentiumem równiez PEŁNYM + HD (Ivy Bridge) - też będzie znacznie lepszym wyborem od Acera

Jak jestes w stanie dołożyć zobacz sobie Lenovo B5400 >KLIK< z procesorem i 3 (4 generacji) + HD 4600 (wydajnośc GT710).

Masz problem z wyborem laptopa czy komputera? >Napisz do mnie<

Opublikowano

No to dajcie mi laptopa (bo na kompa nie ma miejsca) za 1500 zł góra 1900 zł :) na którym gry będą działać na poziomie minimalnym w tych 15 fps

przywołuję was xD @TroLLu                

@Gajwer

Opublikowano

Dokładnie to co kolega u góry podaje

Lenovo g510 >KLIK< z i3 (4 generacji) z 4 gb ram i r7-m265 (podkręcona fabrycznie HD8750 wydjności GT740) do tego windows 8 w komplecie za 1899 zł ;)

Najlepszy wybór do 2000 zł

Opublikowano

na ile czasu mi starczy i czy da sie dodac ramu bo 4 to juz troszke mało

@Gajwer co ty mi tu k***a dajesz procek od AMD. Przecież słyszałem że amd w laptopach to gówno i tylko intel (edit dobra sorry zwracam honor powaliło mi się coś)

no i ten windows 8 :/ ale ciul sobie go przeinstaluje na 7

trochę boli jeszcze ten błyszczący ekran bo chyba matowy jest lepszy 

a jest możliwe że cena spadnie np. na święta

Opublikowano

4 gb ram to bardzo duzo możesz w przyszłosci dołożyć do 8 gb ram i tom juz jest max bardzo ciezko jest to wykorzystac

Procek masz i3 *4 generacji a grafike AMD r7 bardzo dobra a nie żadne gó... :P

Windows 8.1 mozesz dopasowac do wyglądu jak w windows 7 wiec luzik a moim zdaniem lepiej 8 lub 8.1 płynniejszy. Matowy nie znajdziesz w tej cenie z taka konfiguracja

Cena na świeta jedynie wzrośnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...