Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

paa informacje

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wrzucasz jakiś plik na hosting PPA, promujesz ten plik, jak ktoś chce go pobrać to musi wypełnić ofertę (zazwyczaj zapisanie się do subskrybcji sms), za co ty dostajesz nawet kilka dolarów.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

a jak wygląda płatność z ich strony ?

Tzn? Po prostu jest minimum do wypłaty np. 10$ i jak nazbierasz tą kwotę możesz to wypłacić na Paypala, konto bankowe lub na coś innego jak jest dostępne.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Na twoim miejscu wybrałbym Firecash.

ok juz mam tam konto ostatnie pytanie wrzucam plik na strone i co potem wysyłam linki do forum itp i jak ktos pobierze to hajs idzie ? jak klikam upold to brać standar czy flash upold wiem ze zle pisze 

Opublikowano

ok juz mam tam konto ostatnie pytanie wrzucam plik na strone i co potem wysyłam linki do forum itp i jak ktos pobierze to hajs idzie ? jak klikam upold to brać standar czy flash upold wiem ze zle pisze 

Bez różnicy, który upload.

A tych plików na forach raczej nie wyreklamuj (przykładowo na mpc bana dostaniesz). I z tymi plikami nie jest tak łatwo, bo nikt ci nie będzie pobierał jakiegoś obrazka za 6 złotych które wyda na zapis do subskrybcji sms.

1398258449-U383457.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...