Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nostale DE zmiana języka i nd

ErykMs

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Piszę z prośbą czy ktoś by pomógł mi zmienić język z DE na PL próbowałem sposobu Artrixa z hexalnym. Podziałało w takim stopniu, że przy logowaniu wyskakuje, że nie można się zalogować (konto nie istnieje) a przy kombinowaniu z samym NSlang.Nos zmieniło mi itemki oraz misje na zts. Język niemiecki mam opanowany do stopnia porozumiewania się (dogadam się z niemcami bez problemu ale schody pojawiają się w dialogach z npc możecie mnie uznać za nooba/ciote czy jak wolicie ale mnie interesują dialogi gdyż nie udało mi się ukończyć wszystkich misji na pl'u po zbanowaniu z tyłka za niedozwolone oprogramowanie przy otwarciu sklepu {wtf?} no ale co poradzić 90 lvl papa a support pl to dno).

A druga sprawa czy opłaca się próbować szczęścia i otworzyć 40  boxów z boskimi wr czy lepiej mieć hajs w kiejdzie i sprzedać nd? (ND robione za nupki :D

@down dubba idzie zmienić nie czyniąc szkody grze widziałem już kilka osób ze zmienionym językiem i wszyscy używali sposobu hexalnego ale właśnie on mi nie działa.

@Edit temat do zamknięcia dialogi spolszczyłem w starszych tematach znalazłem gotowy plik artrixa looknąłem pod hexa to niczym się od mojego nie różnił tylko tym, że jego działał a mój nie xD.

Opublikowano

Więc zacznijmy od pytania pierwszego.

Nie da się zmienić dubblingu z DE na PL,jeśli zmienisz to nie będzie Tobie w pełni działać.

Pytanie drugie. Lepiej sprzedać ND  ;)

Opublikowano

Za ND kup blue zwoje, perfumy, ewentualnie pudła sp i sprzedaj. Nie opłaca się otwierać takich skrzyń bo szansa, że coś trafisz jest minimalna.

giphy.gif

Opublikowano

Questów nie udało mi się do końca przetłumaczyć. Dzięki Artrix za plik wstawiony przydał się do dialogów xD 

Otworzyłem te pudła i wylosowałem 2x ladine 1x warik 2x rumial 2x woondie i 3x sellaim 25x pełni a reszta piórka czyli nie taki zły drop xD.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...