Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[MMO ARPG] Poszukuje !

vesox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Poszukuje "GIER MMOARPG"

MMO ARPG - Ultimate Party nie będzie miał się czego wstydzić: dashe, bloki, uniki, pchnięcia – to wszystko będzie. Przykład.

animation.gif

Znalazłem jedną grę właśnie w tym stylu ,jest nią gra "To Ultimate Party" 

"Izometryczny widok, system dnia i nocy, ogromny świat („huge world”), dynamic eventy... i 250 jako maksymalna ilość graczy na jednym channelu/world. Cały czas trwają Alpha Testy, premiery spodziewajcie się nie wcześniej niż w połowie 2015 roku."

I tutaj mnie zawiedli iż będzie można grać dopiero w połowie roku 2015 :C 

Właśnie tutaj kieruje pytanie do was czy znacie takowe gry! 

Czekam na szybkie odpowiedzi!

Opublikowano

C9 - to gra gdzie naszym zadaniem jest ukończyć dangeon. 

Vindictus - Jest tą samą grą co C9 ,tylko tam akurat są ulepszone te dangeony - większe bosy np :)

Dragon Nest - Różni się grafiką ,jest taką bardziej bajeczną grą ,ale na tym samym bazuje co C9 jak i Vindictus. 

Ja rozumiem że na szybko ,a czy ktoś z was ma jeszcze jakieś propozycję? Szukam otwartego światu jak L2 , Wow ,coś w tych kierunkach. 

Polskie MMO przeglądałem już i żaden nie wzbudził we mnie takiej ogromnej radochy. 

MMORPG a ARPG jest dużą różnicą ,dobrze wiem ,że akurat pełno ludzi nie wie nawet że takowe ARPG istnieją :D

Widziałem gdzieś na YT - ARPG która jest w steam ale nie pamiętam nazwy :c 

Patrzymy z góry na postać jak w D3 ,D2 i tym podobne :D

Są dwie strony Ci dobrzy i źli - na początku gry zaczynamy gdzieś obok płynącej rzeczki ,naszym pierwszym zadaniem jest stworzyć u kowala broń ,tarczę  itd zależy w jakim kierunku chcemy się budować ,nie wybieramy klasy, jesteśmy normalną postacią ,gdzie na dany przedmiot możemy rozwinąć umiejętność. 

Na daną rzecz u kowala trzeba nam drewna ,np do zbroi na sam początek potrzeba skórę królika. Zatem idziemy rąbać drzewo i upolować króliczka. 

Mamy dashe ,bloki to co napisałem wyżej. Czy ktoś orientuje się co to może być za ARPG? :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...