Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prezydent Lech Kaczyński Nie Żyje

kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zauwazcie ze lecialy zame najlepsze osoby rzadzace panstwem. Slyszalem, ze ktos w ostatniej chwili gdy wyruszali samolotem zamienil sie z Wassermanem, a Wasserman mial nie jechac. I zostali tylko w polsce same najgorsze hieny (zwlaszcza z PO). I cos podejzewam ze ktos mogl podlozyc bombe. Przypomne jeszcze, ze mamy bardzo wielkie zloza gazu w Polsce, i zrodel z ciepla woda !

Az 1/4 polski zajmuje gaz ( pod ziemia). Donald Tusk nie chcial sie zgodzic na to zeby wydobywac ten gaz i ta wode. Czemu ?? :angry: Niewiadomo. Kupujemy gaz od innych krajow,a mamy swoj !!! o.O Unia chciala dac pieniadze zeby wydobywac ta wode ciepla z pod ziemi lecz pan DONALD sie nie zgodzil. My placimy forse na ta Unie i unia nam chciala zasponsorowac, poniewaz sponsoruja takie zeczy jak widza, ze jakis kraj ma jakies zloza, lecz premier nie kaze !!! Prezydent zgadzal sie, poniewaz bardzo chcial zeby sie polska rozwijala, lecz co by nie powiedzial to media (zwlaszcza TVN) wszystko przekrecaly i kiedy Lech chcial jakas dobra decyzje podjac odrazy media to krytykowaly !!! A mowi sie ze PIS nic nie robil, :( TOTALNA BZDURA. Tusk sprzedaje same najlepsze zaklady w polsce,a jaki kraj by sprzedawal swoje najlepsze zaklady, ktorych dorabiali sie laatami ! Ja sadze ze moze PO kogos przekupilo i ktos podlozyl bombe, poniewaz wiemy ze byl wybuch ! Oczywiscie to jest moim zdaniem. :unsure: Ale jeszcze czarne skrzynki nam w tym przypadku duzo podpowiedza. Ludzie mowia ze to moze cos znowu rosja wymyslila, owszem xD ja tez jej nie lubie, lecz sadze ze na swojej ziemi by tego nie zrobili.

TO ZE MOGLA BYC BOMBA TO JEST TYLKO MOJE ZDANIE WIEC PROSZE NIE PISAC ZE PISZE JAKIES BZDURY

Mi nie chodzi o + , mi chodzi tylko o to zeby byla dobra zabawa :D

• Odpowiedzi 251
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zauwazcie ze lecialy zame najlepsze osoby rzadzace panstwem. Slyszalem, ze ktos w ostatniej chwili gdy wyruszali samolotem zamienil sie z Wassermanem, a Wasserman mial nie jechac. I zostali tylko w polsce same najgorsze hieny (zwlaszcza z PO). I cos podejzewam ze ktos mogl podlozyc bombe. Przypomne jeszcze, ze mamy bardzo wielkie zloza gazu w Polsce, i zrodel z ciepla woda !

Az 1/4 polski zajmuje gaz ( pod ziemia). Donald Tusk nie chcial sie zgodzic na to zeby wydobywac ten gaz i ta wode. Czemu ?? :angry: Niewiadomo. Kupujemy gaz od innych krajow,a mamy swoj !!! o.O Unia chciala dac pieniadze zeby wydobywac ta wode ciepla z pod ziemi lecz pan DONALD sie nie zgodzil. My placimy forse na ta Unie i unia nam chciala zasponsorowac, poniewaz sponsoruja takie zeczy jak widza, ze jakis kraj ma jakies zloza, lecz premier nie kaze !!! Prezydent zgadzal sie, poniewaz bardzo chcial zeby sie polska rozwijala, lecz co by nie powiedzial to media (zwlaszcza TVN) wszystko przekrecaly i kiedy Lech chcial jakas dobra decyzje podjac odrazy media to krytykowaly !!! A mowi sie ze PIS nic nie robil, :( TOTALNA BZDURA. Tusk sprzedaje same najlepsze zaklady w polsce,a jaki kraj by sprzedawal swoje najlepsze zaklady, ktorych dorabiali sie laatami ! Ja sadze ze moze PO kogos przekupilo i ktos podlozyl bombe, poniewaz wiemy ze byl wybuch ! Oczywiscie to jest moim zdaniem. :unsure: Ale jeszcze czarne skrzynki nam w tym przypadku duzo podpowiedza. Ludzie mowia ze to moze cos znowu rosja wymyslila, owszem xD ja tez jej nie lubie, lecz sadze ze na swojej ziemi by tego nie zrobili.

TO ZE MOGLA BYC BOMBA TO JEST TYLKO MOJE ZDANIE WIEC PROSZE NIE PISAC ZE PISZE JAKIES BZDURY

Aaaa...I ta bomba była tak ciężka, że samolot zleciał na dół w drzewa i potem dopiero było bum?

Opublikowano

Szkoda ludzi ;/ Katyń to jest jakieś dziwne miejsce i ten dzień dokładnie 5 lat wcześnie umarł Papież Jan Paweł II :( Aż ciężko o tym myśleć -_- [*] |*| i tyle ludzi ;( gdyby nie ich zastępcy (w przypadku prezydenta marszałek Sejmu) to było by po Polsce :( Tragedia. A co do tego jakim był on prezydentem to już nie moja sprawa poza tym był dobrym człowiekiem i nie wiem dlaczego wszyscy go tak jechali na YT itd :/

Opublikowano

Rosja by się nie odważyła...

Zrozumcie jeśliby się to wydało, to całe NATO by Rosję zaatakowało.

Szkoda ich, ale trzeba się obudzić i wkuć sobie w głowę, że czasu się nie da cofnąć.

@UP: No wiesz to tylko pseudo kozaczki jadą po ludziach, tzw. Internetowi Maczo :)

13891.jpg
22193.png
6148.gif
5397.jpg
Opublikowano

FraGGeR co o tych bombach gadasz ?

Teoria spisku? większej głupoty nie słyszałem to był czysty wypadek nie sądzę żeby żadna ze stron była by do czegoś takiego zdolna by wykosić tyle ważnych osób dla polski zwłaszcza w dniu Rocznicy

To prawda jeździli po Kaczyńskim równo a teraz kiedy odszedł o dziwo wszyscy są jego przyjaciółmi żal mi takich ludzi...

P.S najnowsze informacje mówią o tym ze decyzją prezydenta było lądowanie w takich warunkach.

Możemy być jedynie dumni że tak wiele mamy przyjaciół za granicą

Admin Cienia
Opublikowano

Jeśli Polska przebaczy rosjanom tak jak zrobiliśmy to z niemcami, To będziemy przykładem dla krajów w których aktualnie toczą się wojny, kto wie, może przez to odmienimy losy świata? :)

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Zal tych wszystkich osób. Dajmy takiego Karpiniuka niał zaledwie 32 lata. Długo będzie trwało zanim zapełnimy luki w rządzie i wojsku

sygnacy.png

Sygnatura by dudsonowa

Najbardziej zajebisty grafik na MPC KLIK

Opublikowano

To dla mnie wielka szansa żeby być wreszcie kimś i zaistnieć :rolleyes: Będę startował we wyborach prezydenckich B)

A jak ja bym rządził to w Polsce żyło by się o wiele lepiej i ogłosił bym upadek polskiej wersji metina ponieważ to psuje ludzi :P

Zdejmijcie mi te % :D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@Up nie masz nic ciekawego do napisania nie pisz nic :rolleyes:

we wyborach

zaistniałeś ale tylko i wyłącznie intelektualnie ^^

Opublikowano

Ja powiem tak: Większość polskiego społeczeństwa miała negatywną opinię o głowie naszego państwa tylko i wyłącznie przez media, które pokazywały sytuacje ośmieszające naszego prezydenta. Nie skupiali się nad tym, co dobre tylko nad tym, co kompromitujące! Tak naprawdę dopiero po jego śmierci sami się do tego przyznali, przez ich bezmyślność wyrabialiśmy sobie obraz prezydenta "sieroty". Jak to w narodzie polskim, zawsze doceniamy ludzi po ich śmierci, chyba tylko papież był szanowany za życia... Moim zdaniem ta katastrofa była potrzebna po to, aby uświadomić nam i całemu światu jak ważny jest patriotyzm i miłość do ojczyzny. Jak powiedział niemiecki reporter: "Całe życie naszego prezydenta było drogą do Katynia".

99,9% problemów na tym forum wynika z głupoty użytkowników i ich bierności w chęci poszukania gotowego rozwiązania w internecie!

Zastanów się 100 razy zanim cokolwiek tutaj napiszesz!

Opublikowano

[*]

Pomagam w stawianiu serwerów:

• Tibia
  • Minecraft
  • Cs'a (amxbans,pluginy itp.)

Opublikowano

Nie lubiałem go ani nie znałem może nie zrobił dla polski tego czego byśmy chcieli

ale z całego serca mi żal że tak sie stało .

Przykro mi :(

Opublikowano

۩+۩+۩+۩+۩+۩+۩+۩+۩+۩+۩+۩+۩+۩+۩+۩+۩+۩+۩+۩+۩+۩+۩+۩+۩+۩+۩+۩+۩+۩+۩+۩+۩+۩+۩ +۩+۩+۩+۩+۩+۩+۩+۩+۩+۩+۩+۩+۩+۩+۩+۩+۩+۩+۩+۩+۩+۩+۩+۩+۩+۩+۩+۩+۩+۩+۩+۩+۩+۩+۩ +۩+۩+۩+۩+۩+۩+۩+۩+۩+۩+۩+۩+۩+۩+۩+۩+۩+۩+۩+۩+۩+۩+۩+۩+۩+۩ To 96 zniczy dla każdej z ofiar tragicznej katastrofy

mpcubfluo.png

1295889758-U198706.png

1281382571-U198706.png

1283694067-U198706.png

1281380939-U1.png

youtube.png

NIE BOĆ ŻYŁA DAJ + JAK STAWIASZ TO MNIE MOBILIZUJE DO DALSZEJ PRACY

Opublikowano

70 lat temu zamordowano tam naszych rodaków bez ich wiedzy. Autobusy ich zwijały a oni nawet nie wiedzieli że jadą na śmierć, związano im ręce żeby nie mogli się pomodlić, zakneblowali usta żeby nie mogli słowa wydobyć, zakryto oczy i strzelono zimnie i bezwzględnie w tył głowy po czym zakopano i zasadzono na nich drzewa, byli to:

- polscy nauczyciele, profesorzy, naukowcy, generałowie, inżynierowie i inne ważne wykształcone osoby.

A człowiek którego mimo sam nie lubiłem zbytnio starał się udowodnić światu że ta zbrodnia naprawdę się wydarzyła i że to nie byli niemcy a ruscy którzy podtrzymywali kłamstwo tyle lat. Pół rządu niema a na ich miejsce wejdą amatorzy których faile poczujemy na własnej skórze.

Obama (prezydent USA) ma podobno stawić się w Polsce.

2006-2010

Opublikowano

szczerze.. nie jest mi zal politykow, wojskowych czy prezydenta. jak dla mnie w samolocie moglby nawet lecic jezus..

ludzi szkoda, rodzin.. kazdy z osobna byl dla kogos synem, ojcem,bratem itp.

kaczynski podobno umarl smiercia bohaterska..? wiec czy ja (normalny obywatel RP) wracajac autobusem z obchodow swieta narodowego w ktorym nastapioby wstrzymanie akcji serca zostalbym bohaterem? albo gdyby taka sytuacja miala miejsce gdybym wracal w niedziele z kosciola... zostalbym ogloszony swietym albo meczennikiem?

...wezme granat i pojde sie wysadze pod grunwaldem na rowerze

ciekawe co w gazecie napisza..

Pół rządu niema a na ich miejsce wejdą amatorzy których faile poczujemy na własnej skórze.
ohhh tak.. swierza krew, moze w koncu zacznal cos robic... tak tak.. przedzej czy pozniej w polityce musi sie pozmieniac.. wiekszosc trzyma stolki od 20-40 lat i musza kiedys zejsc (mam nadzieje)

podsumowanie: czujcie sie wolni do wstawiania minusow.. przeciez teraz kazdy kocha kaczora.. emm moment chcialbym zauwazyc ze drugi jeszcze zyje i po lekkiej operacji plastycznej da sie go przerobic na prezydenta. Na koniec kupmy jeszcze 2 tupolewy bo przeciez jak sie rozbije kolejny to my nadal bedziemy mieli komplet

leniviec.png

\\ n0 n00bz plx0r \\ p0wer gaming \\ gg: 3107912 \\ pomoglem..? to ucaluj swoja babcie w muszelke ;)

Opublikowano

Wiem że jest żałoba, ale nie jestem zbyt zadowolony z pochowku Prezydenta i jego żony na Wawelu :/ bo nie żyje jeszcze 94ludzi każdy z nich zasłużył np Generał któryś mógł by być na Wawelu lub inni

Nie znasz regulaminu? Zapoznaj się z nim

xdlolxdxdxd.png

WTF?

Nick na privach

Hormon lub CinekH A Hamachi: Hormon666

hbkyp.jpg

Opublikowano

@Lenny

Kaczyński chciał aby cały świat wiedział co naprawdę przeszła Polska i ilu niewinnych ludzi straciło życie, zginął dla Polski!, więc post którym się popisałeś jest na poziomie 14 latka czyt. nie rozumiesz co się tak naprawdę stało. A wypowiedź typu "wezmę granat i się rozwalę" jest naprawdę tragiczna.

2006-2010

Opublikowano
Kaczyński chciał aby cały świat wiedział co naprawdę przeszła Polska
rozumiem ze caly swiat o tym nie wie.. zakladam ze statystyczny polak twojego pokroju nie slyszal jeszcze o katyniu a nawet chce to zataic.. czym ten czlowiek zasluzyl sobie na krypte wawelska oraz miano bohatera.. (przemysl to dobrze)
nie rozumiesz co się tak naprawdę stało
widze ze pozjadales wszelkie rozumy wraz ze swoim wlasnym wiec odpuszcze sobie komentarza ;)

leniviec.png

\\ n0 n00bz plx0r \\ p0wer gaming \\ gg: 3107912 \\ pomoglem..? to ucaluj swoja babcie w muszelke ;)

Opublikowano

@Lenny

Kaczyński chciał aby cały świat wiedział co naprawdę przeszła Polska i ilu niewinnych ludzi straciło życie, zginął dla Polski!, więc post którym się popisałeś jest na poziomie 14 latka czyt. nie rozumiesz co się tak naprawdę stało. A wypowiedź typu "wezmę granat i się rozwalę" jest naprawdę tragiczna.

Nie wiem czy wspomniałeś ale Kaczyński tak naprawdę był jedynym tak naprawdę krytykiem Rosji jeśli chodzi o Katyń i sprawy związane z Rosją. Podobno padło to od Putina ale nie dam sobie ręki uciąć.

Jeśli macie wklejać znicze to sobie darujcie bo taka forma niczym innym niż spamem się nie charakteryzuje.

Odnosnie samolotu to wszyscy są temu winni, jak chcieli kupić nowe to afera ze podatki idą na "duperele" a teraz wszyscy mówią ze jednak mogli kupić.

76561198001815076.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...