Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Operacja Vanguard już dostępna!

Rocky.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 97
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Skrzyneczka kosztuje już 19 centów....

3 dni temu kosztowała, 25 centów, a na następny 45, więc nie ma się co przejmować. Cena będzie skakać przez całą operację.

Opublikowano

Czy jeżeli kupię wszystkie dodatkowe kampanie to zdążę zrobić wszystkie misje?

Operacja trwa do 10 lutego. Misji jest 85, dni też około 85. 3 misje co 2/3 dni będziesz mógł robić lub nawet więcej(ja nie mam wykupionej jeden przepustki i mogę robić 2/3 co 2/3 dni). Więc moim zdaniem spokojnie wszystkie wykonasz do końca operacji.

Opublikowano

Jakim chujem masz 2/3 misje co dwa dni, ja przy kazdej kampani mam 1 misje na dwa dni 

Mam wykupiony jeden bilet. Misje robiłem wczoraj po godzinie 12, a kolejne mogę w niedzielę o 20. Czyli 2 dni i 12h chyba było. Jutro wieczorem zrobię Ci ss'a przed robionymi misjami i po. Nie wiem dlaczego tak się dzieje. Kumpel przykładowo może robić 2 misje co 4 dni :>

Opublikowano

Ja tam kupiłem operacje 3 dni po wyjściu jej i jestem zadowolony ;) Mapki są dosyć ciekawe, a misje są niektóre zabawne. Jak i nudne.

Ogólnie ta operacja ma ładny 'żeton' :P i nic więcej.

Opublikowano

@PaulGFX

Misje sa w miare dobre tylko czemu 3 tygodniowo z jedna kupiona kampania :/

moim zdaniem misje są bez sensu powinni dać operacje za 10 euro i misje z limitem 2 na dzień bo takie robienie po 1 na 2 dni jest bezsensu

Opublikowano

Ja nie mam zakupionej operacji a i tak dropło mi więcej skrzynek niż koledze który ma żeton (f**k logic) . W tej operacji podoba mi się tylko żeton misje są nudne a mapki takie sobie.

Opublikowano

Udokumentowanie liczby zabójstw, 30 to polega na zabiciu podczas 1 mapy 30 graczy? Bo zagrałem raz i mi nie odliczyło tych zabójstw, które miałem..

Bo pewnie grałeś na innej mapie, też tak miałem. Tak chodzi o zabicie 30 graczy, nie musi to być podczas jeden rundy/mapy.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Powiedzcie mi jedną rzecz ludziska czy poza wyglądem jest różnica między złotym a brązowym czy srebrnym żetonem operacji?

CPU: Intel Core i7 6700K @ 4.6 GHz 
MOBO: MSI Z270 Tomahowk
RAM: Kingston HyperX Fury 2x8gb DDR4 2133Mhz @ 3000Mhz
GPU: MSI Ventus RTX 2070 SUPER               
PSU:  SPC Vero L2 V2 650W 80+ gold  

Opublikowano

Powiedzcie mi jedną rzecz ludziska czy poza wyglądem jest różnica między złotym a brązowym czy srebrnym żetonem operacji?

Nie ma.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...