Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie do graczy - powrot

Pr0Cheaterwr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,mam pytanie chciałbym powrócić do warrocka po 2 letniej przerwie,i tutaj pytanie co sie zmieniło czy jest więcej cziterów czy mniej,jakieś nowe rzeczy wprowadzone?Prosiłbym o odpowiedzi:)

BO NASZYM HONOREM JEST NASZ KLUB KS.RUCH !

Opublikowano

Witam,mam pytanie chciałbym powrócić do warrocka po 2 letniej przerwie,i tutaj pytanie co sie zmieniło czy jest więcej cziterów czy mniej,jakieś nowe rzeczy wprowadzone?Prosiłbym o odpowiedzi:)

Zapoznaj się z tymi tematami:

http://www.mpcforum.pl/topic/1213651-chcesz-wrocic-do-gry-sprawdz-co-sie-zmienilo/

http://www.mpcforum.pl/topic/971077-co-dostaniemy-za-level-up/

Opublikowano

Event, eventy i jeszcze raz eventy, mniej cziterów(dziś spotkać czitera z superjumpem to trzeba mieć szczęście), optymalizacja gry(obecnie jest mniejsza ilość screen lagow jeśli chodzi o słabsze komputery oraz więcej osób obecnie ma fast spawny, ja osobiście na dwu rdzeniowym amd'ku z zegarem 2.6 wyciągam quicki na każdej mapie^^), darmowe nagrody(obecnie w warrocku zamiast literek są do zbierania puzzle, z których to można zdobyć bronie oraz klucz do military boxów z których może wylecieć retail na daną broń, mojemu kumplowi za darmowego key'a wylecial retail na xm8 ^^), system osiągnieć z którego można zdobyć darmowy exp, dinary oraz medale, którymi można pochwalić się przed znajomymi no i trochę kosmetyczna zmiana, od jakiegoś czasu warrock jest w języku polskim. Teraz trochę słabsze strony:słaby balans broni(bronie p2p szczególnie tzw. crafty oraz niektóre rodzaje popularnych broni są dużo razy mocniejsze od tych f2p ale jak wiadomo dla chcącego nic trudnego ;)), laggi serwera podczas eventów, To chyba tyle.

Opublikowano

A co daja te zlote bronie ? Czy czasami nie daja nic w statach oprocz kolorku ?

Złote bronie dają tylko frajde z wyglądu. Statystycznie nie różnią się niczym od oryginalnych. (Słyszałem plotki, że w niektórych ponoć była różnica w recoilu ale nie mam pewności)

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano

Nie prawda jest, ze bez zlotych broni nie masz szans, liczy sie skil, a nie kolorek broni i to ile w gre władowałeś pln ;)

Złote bronie dają tylko frajde z wyglądu. Statystycznie nie różnią się niczym od oryginalnych. (Słyszałem plotki, że w niektórych ponoć była różnica w recoilu ale nie mam pewności)

teraz prawdopodobnie gold bronie sa troszeczke lepsze od zwyklych, to fakt ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...