Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konfy

KoxerHardcore

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ustawi mi ktoś dobre konfy, bo narazie mam full lf4 i na poscigowej na sepromie mam 150k oslon, a na czołgu 200, a to mnie nie satysfakcjonuje, możecie podać jakieś pomysły? Bo mam w planach Jackpota naprzykład, ale do takiego latania na codzień bym prosił :)

Opublikowano

ehhh konto kupiłeś i konf nie umiesz ustawić dam ci przykładowe na pvp pod dmg  1 konfa full lf4 w dronach  na generatorach osłony 2 fs na dronach 6-8 osłon reszta dmg ( zakładasz na drony havocki i design na więcej bicia)

Konfy bardziej osłonowe ( dajesz herki na drony jeśli masz i design na osłone np sentinel)

1konfa  w generatorach  full osłon w dronach 6 osłon reszta lf4

2 konfa fs w dronach 10 -12 osłon reszta dmg 

(Tu warto mieć  booster na osłonke )

to są przykładowe ustaw sobie takie a później będziesz dopasowywał wg swoich potrzeb

Opublikowano

Jeżeli chcesz mieć więcej osłon to nie będziesz ich miał na statku tylko na dronach. Każda BO2 na dronie daje 20% więcej osłonie + PP (czyli 25%) + boosterki (jeśli masz) + podkrętka (złoto lub seprom).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...