Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Allegro, payu

szymano123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, dziś rano kupiłem sobie coś na allegro płacąc przez system payu. Problem w tym, że przez niedopatrzenie nie podałem prawidłowego tytułu przelewu(brak tego id). Czy kasa dojdzie do sprzedawcy? Jeśli nie to dostanę zwrot? Już pisałem w tej sprawie do PayU, ale chciałem zapytać czy ktoś nie miał czegoś podobnego. 

Opublikowano

przecież płacąc przez payu nic nie trzeba wpisywać, przenosi cię do logowania, logujesz sie, zatwierdzasz przelew, potwierdzasz hasłem i tyle

nie rozumiem co w tym takiego skomplikowanego, że tyle ludzi ma z tym problem  :huh:

Opublikowano

Wybrałeś Przelew Tradycyjny ? Jeżeli tak to na email musi ci przyjść potwierdzenie o wpłacie

Opublikowano

Jeśli podałeś zły tytuł to pieniądze nie trafią do sprzedawcy. Wszystko jest robione automatycznie, gdy jest zły tytuł trzeba napisać do supportu, a oni ręcznie przekieruja wpłatę do sprzedawcy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...