Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer do 900 zł.

3par

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Nitex Mówisz? Jakoś ten Pentium mnie nie przekonuje.

@Nitex Dzięki zastanowię się i raczej zdecyduję się na zakup, ponieważ jestem na 4 letnim lapku -.-

Opublikowano

Jest to zestaw dużo wydajniejszy od Twoich propozycji, na w miarę nowej podstawce 1155, z możliwością rozbudowy. Dodatkowo hd7770 to nadal dobra karta. W Twoich propozycjach jakoś zasilacze mnie nie przekonują - lubisz palić komputery - jest to dobry wybór. W tym co ja podałem masz sprawdzonego Corsaira VS450. Pograsz na tym sprzęcie w więkoszość nowości, czego nie można powiedzieć o Twoich propozycjach.

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Opublikowano

Mam jeszcze jedno pytanie. Czy znajdzie się jakiś monitor tak aby zmieścić się w budżecie?

Uczeń
Opublikowano

Mam jeszcze jedno pytanie. Czy znajdzie się jakiś monitor tak aby zmieścić się w budżecie?

za 120-140zł na olx/allegro monitory 19"-20" bez problemu znajdziesz

Opublikowano

Żadnych Pentiumów jak masz tysiaka do wydania. Obserwuj aukcje, ogłoszenia, kup i3 pod LGA1155, tanią, rozsądną płytę główną, kartę pokroju Radeona 6950/70, zasilacz np. nowy TT Smart 530, HDD i reszta używki/ 

Opublikowano

Nie podam, musisz sam obserwować aktualne oferty, jak chcesz kupić kompa do grania za niecałego tysiaka. 

Jak chcesz to sprzedam Ci 2x2GB RAM za 90zł (85zł poza allegro) + wysyłka. Dysk kup z okolicy, nie będzie trzeba martwić się o wysyłkę. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...