Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin 2 ...

TheGregi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam takie pytanie? Czy jest metin 2 na singleplayer?? A może jakaś podobna gra ? 

Z góry dzięki

Za pomoc poletą "+"

"Niewidzialne ostrze niesie śmierć"

„Pogódź się z cieniem... lub zgiń w ciemnościach.”

Opublikowano

Zagraj na tiverii,prawie jak single player.

Masz racje, gra tam niewiele osób ( 90-100 online ) ale trzeba przyznać, że mimo iż administracja się serwerem nie interesuje, to nadal stoi i z takim stanem online już dobre kilka miesięcy. Nie jeden serwer przy takiej ilości był już zamykany :)

Opublikowano

Masz racje, gra tam niewiele osób ( 90-100 online ) ale trzeba przyznać, że mimo iż administracja się serwerem nie interesuje, to nadal stoi i z takim stanem online już dobre kilka miesięcy. Nie jeden serwer przy takiej ilości był już zamykany :)

Maszyna pewnie jest opłacona na jakiś czas, kasa na konto wpływa więc nie muszą go zamykać, ale to jest kwestia czasu. 

Co do tematu, nie ma metina na singleplayer, w ogóle ktoś sobie wyobraża metina " Bez wojen, handlu, pvp etc ?" bo ja nie. 

xD 

Legenda
Opublikowano

Wpisujemy hasło Metin2 w wikipedi i mamy jak byk. Tryb gry - wieloosobowy. Szukasz serwera gdzie gra mało osób lub stawiasz sam go sobie.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Maszyna pewnie jest opłacona na jakiś czas, kasa na konto wpływa więc nie muszą go zamykać, ale to jest kwestia czasu. 

Co do tematu, nie ma metina na singleplayer, w ogóle ktoś sobie wyobraża metina " Bez wojen, handlu, pvp etc ?" bo ja nie. 

wojen już praktycznie w metinie nie ma , nie to co kiedyś wojna za woją ...

a co tematu to zobacz sb na yt jak zrobić swoj własny serwer i wtedy graj sb sam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...