Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DaoPay Pacc

ninjaf1000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli kupie Pacc'a poprzez DaoPay, to zostanie mi naliczona dodatkowa opłata? Sieć-Plus. Słyszałem, że w większości sieci jest naliczana, ponieważ to usługa premium czy coś takiego. I jeszcze jedno pytanie, czy ktoś kupował poprzez DaoPay i może polecić/odradzić, jakieś problemy, reklamacje? Piszcie i proszę o jakieś info :)DZIĘKUJE

B

Opublikowano

Jeśli kupie Pacc'a poprzez DaoPay, to zostanie mi naliczona dodatkowa opłata? Sieć-Plus. Słyszałem, że w większości sieci jest naliczana, ponieważ to usługa premium czy coś takiego. I jeszcze jedno pytanie, czy ktoś kupował poprzez DaoPay i może polecić/odradzić, jakieś problemy, reklamacje? Piszcie i proszę o jakieś info :)DZIĘKUJE

DaoPay jest solidną firmą i mogę tylko polecić zakup przez DaoPay.

Koszt to 40-55zł, różnie to wygląda (nie wiem od czego zależy).

8LTfBGw.jpg

Opublikowano

Wiem, że koszt może być różny (To zależy od kursu euro). Mi bardziej chodzi o dodatkowe opłaty związane z siecią telefonu, czy takie będą naliczone?

B

Opublikowano

Jakie DAOPAY? Już nie ma tej usługi....  To była według mnie bardzo dobra formy płatności. Ładowałem sobie telefon dzięki czemu miałem darmowy internet i darmowe smsy do wszystkich sieci. A teraz muszę wydawać kolejne 38zł bo Cipsoftowi się to nie podobało....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...