Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

kv1 a kv1s

Websky

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc mam zamiar pograc sobie czyms na V tierze i mam pytanie, co jest lepsze po calkowitym ulepszeniu? Kv1 czy Kv1s?

Za odpowiedzi plusiki :)

Opublikowano

Imo kv-1. Sporcik ma dużo gorszy pancerz, ale nadrabia to mobilnością. W 1vs1 raczej wygrałbym kv-1.

Opublikowano

Jeśli chcesz mieć fun z gry to polecam wziąść kv1s zamontować trola i goldem załadować daje więcej radochy niż na kv1(oczywiście jeśli cb na to stać) tak to polecam kv1 chociaż siemka w zależności od sytuacji dorównuje a nawet sprawdza się lepiej trzeba tylko umieć wykorzystać jej atuty

Opublikowano

KV-1 jest lepszy od KV-1S nawet porównując je z zamontowanymi trolami. KV-1 ma lepszy ROF, lepszą celność, lepszą depresja działa, lepszy pancerz poza tym magia starego dobrego KV siedzi na KV-1 co skutkuje większa ilością przyjętych dingów od VII t niż na KV-1S.

Opublikowano

Wybierz KV-1.Ma dobry pancerz jak na V tier do tego spoko działo możesz również zamontować trola i golda załadować*jeżeli tylko chcesz ja cie nie przekonuje :D*a kv1s działko ma spoko ale pancerz nie ma porównania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...