Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ktoś grał na moim koncie?

korono22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,mam conajmniej... dziwny problem. Wbijam sobie na yt, patrze i widzę grę MMORPG- ArcheAge. Spodobała mi się to ją pobrałem (miałem konto na Glyph'ie wcześniej bo grałem w Trova) wchodzę do gry a tu jest nagle błąd że konto jest już zalogowane, zdziwiłem się więc zrestartowałem grę i przy wyborze serwera widzę że na jakimś serwerze mam już postać (!Pierwszy raz odpaliłem tą grę w życiu!) wchodzę na serwer a tu BUM! JAKIŚ HEXBLADE Z 37 LVL. Co jest najlepsze wydarzyło mi się już to w innej grze(!wtedy też odpaliłem ją pierwszy raz!), już nieważne jakiej ale wtedy miałem MAGA 67 POZIOM. Pomoże ktoś bo nie rozumiem o co chodzi.  :(

Opublikowano

Nie rozumiem co dokladnie chcesz osiagnac przez pisanie do supportu i czego chcesz od nich wymagac, skoror masz dostep do konta musisz miec również dostep do maila, bo glyph inaczej Cie nie pusci... Patrzac w druga strone osoba ktora grala na Twoim koncie musi miec rowniez dostep do Twojego maila ... Zmien haslo na miala - jesli masz na gmailu ustaw sobie dwu etapowa weryfikacje [ za kazdym razem jak bedziesz chcial zalogowac sie na maila musisz potwierdzi to kodem, ktory przychodzi Ci sms;em na Twoj nr telefonu ]. usun postac na archeage albo zacznij sobie grac na innym serwerze i po sprawie. Koles nie zaloguj Ci sie na glypha jesli zmienisz haslo, bo bedzie potrzebowal kodu ktory przychodzi na maila...

3KIpGJ1.gif

Opublikowano

To widać, że gość nie ma życia i Ci tylko nabija level. :D Teraz wystarczy, że zmienisz kolejno swoje hasło do maila potem na glyphie i koleżka nie wie co się dzieje, a Ty masz konto z wbitym 43 poziomem!

Opublikowano

Wystarczyło że zmieniłem hasło do e-maila i wszystko ustąpiło (zmienianie hasło ciągłe, błędy że jestem już zalogowany itd. ) LOL xD 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...