Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powrót do DO

AboVeAll

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo, ostatnio w darkorbit grałem pare lat temu, stary wygląd alienow itd

Niestety moje konto z pl1 gdzieś sie zgubiło... Tak w skrócie :

opłaca sie zaczynać grę od 0 ? ( nie mam zamiaru wydawać gotówki )

czy są może jakieś prywatne serwery czy coś w tym stylu ?

No ogólnie rzecz biorąc nie wiem czy jest sens grac od całkowitego zera... Niestety z tego co pamietam darkorbit jest gra typu pay2win...

Feel the beat!

Opublikowano

Szczerze Ci powiem, że ta gra jest stworzona tylko dla kasy, nie warto zaczynać od 0, ponieważ nie dogonisz graczy, którzy wkładają w tę lipną grę setki a nawet tysiące złotych, nie polecam, pograj sobie na tych takich podróbkach co masz fullke od razu albo coś. :) 

Opublikowano

Jestem pewny, że bardzo duża ilość osób napisze, że nie i to tylko trzeba płacić, ale ja napiszę coś innego. Zaczynając od zera w tej chwili będziesz miał duże ułatwienie niż kiedyś.

Mianowicie mi chodzi o to, że będziesz miał bardzo łatwo wygrać potrzebne podstawowe wyposażenie z aukcji godzinnej. Kiedyś nie było tak łatwo i się wtapiało grube setki milionów po kilka razy.

Na początku bardzo ważne byłoby dla Ciebie abyś znalazł klan do gry i razem z nim budował się na lepsze.

Wszystkim znany dobrze sposób na zarabianie to bicie falcona, niestety nie sądzę aby na początku on był dla Ciebie do bicia ale z grupą już raczej tak.

Ja nie pamiętam kiedy urkę kupowałem za PLN, jedyne moje wydatki na DO to premka i rabat, kiedyś może i trochę kupowałem ale to były inne czasy bo nawet głupią osłonkę trzeba było licytować za grubą sumę kredek.

Moim zdaniem warto sobie pograć, ponieważ gra musi być wymagająca, gdyby nie to, to wszyscy byliby w małym czasie tacy sami i po prostu wszyscy by odchodzili bo nuda a tak to jest rywalizacja ( nie zawsze czysta) ale jest.

Najlepszym rozwiązaniem dla Ciebie byłoby to gdybyś sam wszedł na DO i zaczął i sam zobaczył czy warto.

Opublikowano

Z tego co wiem, to w grze zaszło wiele zmian, więc sądzę, że warto spróbować. Sam zamierzam w niedalekiej przyszłości zacząć grać ;)

Opublikowano

Czytałem trochę ze polskie serwery sa puste, gra bardzo mało ludzi, prawda to ? :)

Na PL1 coś tam lata nie wiem jak na reszcie. 

Co do pakowania kasy nic takiego nie trzeba robić, wrota grupowe i bugowanie falcona albo zwykłe wrota i jazda ;) 

Opublikowano

też chce wrócić

jaki serwer polecacie ?

pl1/ global / jakiś inny ?

Intel Core i5 4570 , Asus GeForce GTX 760 OC , Kingston 8 GB 1600 Mhz

bf4-logo-retina_12.png?v=1405727469460rc

Opublikowano

Ja wróciłem z średnim kontem na PL1 i się odbiłem od ściany o ile jest spokój i nie latają koksy to idzie coś popykać, ale gra w tą grę to katorga,  bez 10 000 000 MLN uri można dać sobie spokój już lepiej w Nova Radier pograć od zera niż tu od starej FF zaczynać ja mam 26 PP ale co z tego,bez LF4 i ulepszeń, designów i innego szajsu stawie cie to w roli nostromo z  10 lf2 w 2009 roku  :P  Dosłownie.

Gra z 2009 roku a teraz to inna gra, teraz jest wszystko zrobione pod samotne granie, albo 2 góra 3 graczy. Może to niedługo padnie tak jak Uridium Wars :P

cupakgame.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...