Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Witam, proszę o pomoc

Małpa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Krzysztoofff nie mógł napisać tematu, więc robię to za niego

chciał bym się zapytać czy można coś zrobić w cs go ? dokladnie chodzi o dobieranie rang jak się gra mecze turniejowe
czy jest jakaś strona na której można napisać że by coś z tym zrobili? ponieważ wieloktrotnie jak gram mecz turniejowy 
i czasami bywa tak że zagram sam to dobiera tak rangi że aż płakać się chce.w tym momencie mam 4 gwiazdki zagrałem sam 
w mojej druzynie dobrało mi graczy 4 miało po 4 gwiazdki 1 osoba miałą 3 gwiazdki w przeciwnej drużynie 
1 miał szeryfa 2 miał 2 kałachy 3 miał 4 gwiazdki 4 miał 4 gwiazdki 5 miał 3 gwiazdki chciał bym się zapytać gdzie tu można
to zmienić że by tak nie dobierało rang jest jakaś strona która zajmuje się serwerami i dobieraniem rang?
proszę powiedcie co można w tym kierunku zrobić myśle że nie tylko mnie to denerwuje ale zapewnie też 
innych graczy tak więc czekam na komentarze.Pozdrawiam

Opublikowano

To jest prawo valve, jeśli wygrał byś z nimi to dostał bys awans na range wyżej ew. po następnym meczu.

Ale niestety wiem jakie ciumony grają w tą gre więc pozazdrościć nie ma co, najlepiej znajdź swoja 5: P

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...