Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Puchar Polski - Wielki Finał

karl221

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Oby teamy gównanie grają. Lepsze playsy robi Dis na streamie i nie żartuję.  Kto widział te "dajwy" Arquela to sikał ze śmiechu. :D  No ale cóż drugi team też debile to przegrali pozdro

A znasz lepsze? Nie licząc Roccat :P.

Opublikowano

Oby teamy gównanie grają. Lepsze playsy robi Dis na streamie i nie żartuję.  Kto widział te "dajwy" Arquela to sikał ze śmiechu. :D  No ale cóż drugi team też debile to przegrali pozdro

Slabe prowo.

@topic

skala wygra

4zzt3n.png

Opublikowano

Nie ma to jak robić dragona w 45 minucie i zostawić barona, geniusz graczy KCS! Kappa. 

#EDIT

KCS wygrało po backdoorze Irelki, poziom Polski taki wysoki :D 

Opublikowano

O mój dobry kolego ArQuel w finale. Oby Rock wygrał, reszty nie znam ale z ArQuela fajny gość .

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

8svoQ1Z.jpg

Kocham Polskę. Miłość na pierwsze spojrzenie.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Piękny mecz tych drużyn. Oglądało się z przyjemnością. Tylko nie rozumiem tego że każdy wzywał Tabasko(nie każdy jest szczupły i piękny jak ja XDD) ale gajs przez takie coś potwierdzacie że nasz kraj jest `krajem kwitnącej cebuli `

Opublikowano

Wszystkie mecze były na równym poziomie, byłem za ROCK ale niestety przegrali, ale na swoje własne życzenie, bo nie wiem czemu nie cofnęli się, przecież to było jasne, że Irelia szybko spushuje im Nexusa. Cofnęliby się, zdefowali by miniony i poszli by pushować razem z wave'ami i wtedy by ich raczej wybili. No ale cóż, emocje, stres to tak to wszystko się potoczyło. Gratki dla teamu Kolejny Cios.

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Piękny mecz tych drużyn. Oglądało się z przyjemnością. Tylko nie rozumiem tego że każdy wzywał Tabasko(nie każdy jest szczupły i piękny jak ja XDD) ale gajs przez takie coś potwierdzacie że nasz kraj jest `krajem kwitnącej cebuli `

Dokładnie, a co najgorsze mam wrażenie, że z roku na rok jest co raz więcej tego typu ludzi.

kirito_signature_final_by_trayylolz-d6jp

Opublikowano

No gruby i na wszystkich lanach jest w tej samej koszuli ;V

OMG Tabasko brudas kerowany przez urbiego i bot lane nie zasluguje na wygrana gruby cwelus

Glupia zawistna Polska cebula.

@AntyWarn

Dobry mecz, ale rock zthrowowali ostatni mecz. 

4zzt3n.png

Opublikowano

OMG Tabasko brudas kerowany przez urbiego i bot lane nie zasluguje na wygrana gruby cwelus

Leczysz swoje kompleksy wyzwiskami kierowanymi w innych? Powodzenia rudzielcu 

Opublikowano

temu grubasowi sie chce az wypierdolic w ten tłusty ryj,ledwie co sie na siedzeniu mieścił,i c**j ze ma kase jak jest gruby i brudny,

Opublikowano

temu grubasowi sie chce az wypierdolic w ten tłusty ryj,ledwie co sie na siedzeniu mieścił,i c**j ze ma kase jak jest gruby i brudny,

@4world

A taka cebule jak Ty chce sie zagazowac.

@topic

Zamknijcie juz ten temat bo zawistne cebule sie zlatuja. 

4zzt3n.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...