Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NajPlay

Kuba_1001PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdy wszedlem do prezentacji to odrazu przypomnial mi sie spawn i sie zasmialem. Jednak ten jest juz dobrze wykonany, duzo czasu byl robiony (w odroznieniu od poprzedniego).

4 pluginy sa autorskie, przynajmniej mam taka nadzieje.

Tylko mam pare pytan:

Co oznacza ten baner?

Banner:

eJzLS8wqyEms1CvI4TIyNTUz5fJLzAqACvhm5qUm

Ile jest slotow?

Edit:

Jest troche nie wyjasniono co do modow (przynajmniej dla mnie).

Dozwolonym modem jest Damage Indicator. Czy nie lepiej byloby wgrac plugin Damage Indicator Holograms, ktory pokazywalby ilosc zycia kazdemu graczowi, a nie tylko tym ktorzy posiadaja moda?

Jest jeszcze zakaz uzywania radarow, ale prawie wszystkie posiadaja radar. To czy wejde na serwer z minimapa ktora ma radar to dostane bana?

Jezeli chcesz, abym odpowiedzial na Twoj post to napisz @mrMIXKRIPL

Tu nic nie ma, nawet kropki

graphic.png

Opublikowano

Gdy wszedlem do prezentacji to odrazu przypomnial mi sie spawn i sie zasmialem. Jednak ten jest juz dobrze wykonany, duzo czasu byl robiony (w odroznieniu od poprzedniego).

4 pluginy sa autorskie, przynajmniej mam taka nadzieje.

Tylko mam pare pytan:

Co oznacza ten baner?

Ile jest slotow?

Edit:

Jest troche nie wyjasniono co do modow (przynajmniej dla mnie).

Dozwolonym modem jest Damage Indicator. Czy nie lepiej byloby wgrac plugin Damage Indicator Holograms, ktory pokazywalby ilosc zycia kazdemu graczowi, a nie tylko tym ktorzy posiadaja moda?

Jest jeszcze zakaz uzywania radarow, ale prawie wszystkie posiadaja radar. To czy wejde na serwer z minimapa ktora ma radar to dostane bana?

Naprawiłem już banner. Za chwilę zedycję regulamin.

img.gif

Opublikowano

Zapraszam  was na serwer NajPlay.pl

Start Sobotę o 18:00

5.png

Informacje:

IP serwera: najplay.pl

Strona serwera: najplay.pl

PVP: Tak

Moby: Nie

Whitelist: Nie

5.png

Opis:

Serwer wystartuje w sobotę o 18:00! Zaczynamy edycję na poważnie! Na serwerze będzie tryb gry EasyHC. Na naszej stronie internetowej jest ranking i bany. U nas można kupić ranę VIP, UnBana i Drop 2x  Serwer kupujemy w hostingu enderchest.pl.

5.png

Zdjęcia:

1.png

2.png

3.png

4.png

5.png

6.png

5.png

Pluginy:

7.png

5.png

Banner:

1-2816949-560x95-1-FF5519-FFFFFF.png

Ogólnie, pamiętam, że serwer miał być otwarty, ok. 2 tygodni temu. I co? Administracja nie wypaliła?

Ten plugin: NP-Gildie: Podmieniona nazwa tirexa? Zmieniony plugin.yml? Czekam na start i ocenie.

I Like OzZy,

I Like Cake!

Opublikowano

Brak jedzenia na spawnie i jak tu przezyc ? Spawn nie na kordach 0 0

Służę pomocą również innym użytkownikom :) jak potrzeba pomocy zapraszam na pw na pewno pomogę

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...