Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Isamu, a platyna.

krzychu853

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Będę się śmiał jak bana wyłapie przez te cebule, wiadomo... W kupie siła, jak całe pole (taka ogródkowa mafia) się rzuci i zacznie zgłaszać, to możeee po 500 zgłoszeniach (jak nie więcej) rito sprawdzi xD.

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak dla mnie isamu to zwykły buc, który potrafi tylko przeklinać i się denerwować. Nic dziwnego, że ktoś musiał mu pomagać, sam nie doszedłby do platyny, eh.

Opublikowano

Zawszie wiedziałem, że Isamu i Nitro to dwa zjeby :D  Bez komentarza. Dwa debile i tyle. Ale zawsze znajdzie się grono "widzów". Nie bez powodu napisałem to w cudzysłowie, bo ich widzowie to warzywa bez mózgu (y)

Opublikowano

co kogo boli ze boostwany ? bo wlasnie takie jebane unskille sa wyzej niz powinni. wbilem gold iv i potem mialem promo do gold3 w tym sezonie po czym nagle zaczelo mi dawac ultra noobow i spadlem do silver 3 i potem znowu wrocilem do gold v...do czego zmierzam ? bo wlasnie przez takie boostowane k***y trafiam na solo q kupe nobow i to mnie boli...albo u mnie jest wyboostowany cwel ktory nie wie co do czego albo w enemy moze trafic sie booster ktory sam carruje gre..wlasnie to mnie boli..ma hajs niech ma ale niech smiec gra na tym poziomie jaki prezentuje. tyle w temacie a wasze negatywne odpowiedzi mnie nie interesuja bo wiem ze mam racje.

Opublikowano

co kogo boli ze boostwany ? bo wlasnie takie jebane unskille sa wyzej niz powinni. wbilem gold iv i potem mialem promo do gold3 w tym sezonie po czym nagle zaczelo mi dawac ultra noobow i spadlem do silver 3 i potem znowu wrocilem do gold v...do czego zmierzam ? bo wlasnie przez takie boostowane k***y trafiam na solo q kupe nobow i to mnie boli...albo u mnie jest wyboostowany cwel ktory nie wie co do czego albo w enemy moze trafic sie booster ktory sam carruje gre..wlasnie to mnie boli..ma hajs niech ma ale niech smiec gra na tym poziomie jaki prezentuje. tyle w temacie a wasze negatywne odpowiedzi mnie nie interesuja bo wiem ze mam racje.

Dokładnie. Mój kumpel też dostał boosta do golda i nie wyobrażam sobie, że z takim gównem moge grać pierwsze 10 więc reporta wysłałem :)  Szkoda, że riot tak na serio ma w d***e te całe elo boostingi i banuje tylko tych całych streamerow lub cos co się sprzedało. #żal #pl Ja cały sezon wbijałem  golda 3 a taka c**a w ciagu tygodnia gold, albo isamu platyna. Porażka..

Opublikowano

Czy myślicie że isamu był by na tyle głupi by kupić boosting ??? Gdyby to się wydało to odbiło by mu się to na wyświetleniach ... Grał z speedem to prawda duo to duo można grać :p

c848.jpg

[10]-Postów    [80]-Postów     [640]-Postów
[20]-Postów    [160]-Postów   [1280]-Postów
[40]-Postów    [320]-Postów   [2560]-Postów

Opublikowano

Ale wy macie bol dupy lol, wy platyny wbic nie umiecie to mu zazdroscicie.

Wyboostowany to wyboostowany niech bedzie jaki chce nie wiem co wam do tego, tak samo nie rozumiem czemu chcecie go reportowac, tak jak wyzej pisane, gdybyscie mieli mozliwosc to tez dalibyscie sie wyboostowac. ;)

A wyboostowane gowna macie na kazdym elo, proste,  jestescie lepsi niz poziom danej ligi to i tak wyjdziecie

Nawet 4v5 easy mozna wygrac

Opublikowano

Ciągle nie rozumiem dlaczego bronicie tego kretyna ^_^ Zostawię to dla was. Jest masa lepszych youtuberów/steamerów jednak wybieracie debila. Mnie to ciągle ciekawi. Napisze kiedyś o tym prace.  :rolleyes:

Opublikowano

Ale wy macie bol dupy lol, wy platyny wbic nie umiecie to mu zazdroscicie.

Wyboostowany to wyboostowany niech bedzie jaki chce nie wiem co wam do tego, tak samo nie rozumiem czemu chcecie go reportowac, tak jak wyzej pisane, gdybyscie mieli mozliwosc to tez dalibyscie sie wyboostowac. ;)

A wyboostowane gowna macie na kazdym elo, proste,  jestescie lepsi niz poziom danej ligi to i tak wyjdziecie

Nawet 4v5 easy mozna wygrac

To ludziom do tego iż Riot nie zezwala na boosting, dlatego jeśli są dowody to go najlepiej zgłosić, dla mnie mógłby być nawet prezydentem USA, zasady to zasady, i każdy gracz lola się ich musi trzymać.

tumblr_mxoi7xGRA51rzffavo1_250.gif

Opublikowano

Czy myślicie że isamu był by na tyle głupi by kupić boosting ??? Gdyby to się wydało to odbiło by mu się to na wyświetleniach ... Grał z speedem to prawda duo to duo można grać :P

Ta armia dzieci by uwierzyła, że mu kazali kupic boosting.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ciekawe jaką by miał koleś minę jakby dostał perm bana xD Te konto jest warte w tysiącach oby nie dziesiątkach tysięcy. Tyle RP wywalone, nie polecam. :D

Opublikowano

Ciekawe jaką by miał koleś minę jakby dostał perm bana xD Te konto jest warte w tysiącach oby nie dziesiątkach tysięcy. Tyle RP wywalone, nie polecam. :D

Konta w lolu mają to do siebie że są mało warte.

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

Konta w lolu mają to do siebie że są mało warte.

Źle to napisałem. Chodziło mi przeważnie o wyrzucenie tylu pieniędzy w błoto ;)

Opublikowano

Osoba zachowująca się jak zwierzę, bez pomocy tkwiłby w srebrze.

Opublikowano

Tyle osób jest boostowanych i jakoś problemu nie robicie, nie chce go bronic ale taka prawda 1000 osób są boostowane i o nich nie zakładacie tematów.

Opublikowano

Tyle osób jest boostowanych i jakoś problemu nie robicie, nie chce go bronic ale taka prawda 1000 osób są boostowane i o nich nie zakładacie tematów.

Ale wiesz... Niektóre osoby są boostowane tam do golda/platyny bo nie potrafią sami wyjść ale mają ten poziom. A niestety isamuxklocek nie ma tego poziomu i gra jak brąz. Sam bym wolał zostać w tym swoim goldzie bo wiem że tutaj jest mój poziom i nauczę się czegoś do wyjścia z niego a nie być idiotą i psuć ludziom grę w d5/p1

Opublikowano

Osoba zachowująca się jak zwierzę, bez pomocy tkwiłby w srebrze.

miszczu niezłe rapsy, rzyciowe w c**j

jebie mnie to czy zostal wyboostowany czy nie (pewnie zostal), ale jak powie ze to sam wbil... szkoda mi jego widzow

­

Opublikowano

Ale wiesz... Niektóre osoby są boostowane tam do golda/platyny bo nie potrafią sami wyjść ale mają ten poziom. A niestety isamuxklocek nie ma tego poziomu i gra jak brąz. Sam bym wolał zostać w tym swoim goldzie bo wiem że tutaj jest mój poziom i nauczę się czegoś do wyjścia z niego a nie być idiotą i psuć ludziom grę w d5/p1

Sam sobie przeczysz haha xD "Nie moga wyjsc ale maja poziom", jakby mieli poziom to by wyszli :D Typowe gadanie ludzi ktorzy sa za slabi zeby wyjsc, ja tez mam poziom chall 1500 lp a mam tylko 200 lp
Opublikowano

Sam sobie przeczysz haha xD "Nie moga wyjsc ale maja poziom", jakby mieli poziom to by wyszli :D Typowe gadanie ludzi ktorzy sa za slabi zeby wyjsc, ja tez mam poziom chall 1500 lp a mam tylko 200 lp

Zauważ że to gra teamowa a nie 1vs5 :)

Typowe pierdolenie typa z master tieru

Opublikowano

widze armia jp jak zwykle na miejscu zeby chronic pana,  tutaj problemm jest to ze jest w platynie a gra jak srebro czyli w platynie czy nawet goldzie nie ma dla niego miejsca,  prawdziwa wartosc gracza pokazuje to co sam osiagnal a nie to co z kolegami,a  co isamu osiagnal? nic i taka prawda jest moje dzieci kochane z jp armi :)))

Opublikowano

Zauważ że to gra teamowa a nie 1vs5 :)

Typowe pierdolenie typa z master tieru

Haha szkoda tylko, ze gre da sie praktycznie 1v5 wygrac na tym elo ;P

I jak chcesz grac teamowo to soloq od tego nie jest.

Opublikowano

wyjebane mamy ze wydal kase i jest wyboostowany moze i byc nawet do Challengera ;) ale bedzie tylko pierdolil kazdemu gre bo nie jest na tym poziomie jak jego dywizja ;] gra jak gowno ostatnio ogladajac streama zrobil 0/7 orianna na midzie i to k***a grajac w Gold I przeciwko takim bobom ze tam spelle rzucasz a oni sami padaja, co najlepsze nie mowil ze on spierdolil tylko jego jungler.

Ah ten k***a dream duo ze Shitem czy jak go tam zwa XDD te boskie Q Orianna

@top Dokladnie, boostujac konta na tym poziomie to ja klepie po 30 win streak. Tam mam lepsze staty niz grajac na botach jak expie konta xD

518831445005751729602.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...