Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośby, Problemy, Pytania

meth0d

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1359841544-U298545.png

Jeżeli potrzebujesz pomocy ,

Nie potrafisz tego rozwiązać ,

Napisz tutaj a na pewno ktoś Ci pomoże smile.gif

Jeżeli tutaj napiszesz to ułatwisz życie sobie i nam ^^

ExGlobal Moderator | exModerator  | ExMentor | Goldmember

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

• Odpowiedzi 482
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

czesc , mam pewien problem otoz sciagnalem RoM i chcialem juz grac pozmienialem jezyki , ale podczas kiedy chce wejsc 1 raz jest pobieranie i aktualizacja , najpierw pobiera mi sie , i wtedy wyskakuje kilka okienek dochodzi do 100% i wracam do punktu wyjscia gdzie znow pobiera i akutalizuje , probowalem na kazdej ikonie skroty klienty glowna ikona i na kazdym to samo moglbys mi zaradzic jakos?

Pisany w stylu '' do kogos'' , poniwaz chcialem to wyslac meth0dowi na PW , ale zapelniona skrzynka ^^

Opublikowano

Wydaje Ci się , że wraca do punktu wyjścia , ponieważ to się ciągle aktualizuje ^^ To nie jest tak , że raz Ci dojdzie do 100% i koniec :)

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Opublikowano

Nie podejmuj pochopnych decyzji , mi się coś zepsuło z runes :)

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Opublikowano

Pytanko : otoz wbilem sobie 10lvl dostalem tego questa z drugorzedna klasa czy jak to szlo ^^ , i nie wiem u jakiego NPC mam to zrobic gra jest tak badzo rozbudowana (btw. ciesze sie z tego :P) ze nie moge po prostu znalezc tygo NPC nawet nazwy nie pamietam , a questow jest co nie miara , wiec nawet trudno sie tez polapac a i jeszcze jedno pytanie

moge kupic jakos 2 pietrowy domek jak mam juz zwykly ? jesli tak to w ktorej zakladce z dimantami?

@edit d&g nie dasz mi 10% , bo posty sa o 24h oddalone :*

Opublikowano

U tego typa bierzesz zmianę profesji ^^ , a domek możesz kupić i niestety ja Ci nie pomogę z tą zakładką bo nie mam dostępu ^^

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Opublikowano

A jeszcze jedno dostalem 10 czegos transmurtacjii czy jak to szlo , od goscia o nazwie Lehman nie mam tego w eq a to pomaga przy zmianie run gdzie to mam?

Opublikowano

Wiem ale jak? ^^

@edit juz wiem :P

teraz nastepny problem ;d mam dostarczyc zaproszenia na jakis bal czy cus , a tu koles , ktoremu mam dac nie chce przyjac :< tzn. nie ma takiej opcji.

Opublikowano

Tak no jeszcze czytac potrafie ^^

#edit mam pytanie da sie zrobic bota , ktory sam naprawia rzeczy? ^^ bo to denne bieganie co 1h do m jest wkurzajace

Opublikowano

Dobra 24h odswiezam... nikt mi nie chcial odpowiedziec... i nastepne pytanie , jak nafarmic pkt umki , bo w ogole mi nie starcza na skille a na expieniu po 1 leci z questow tez maarnie.

Opublikowano

Nie wiem czy się da, a przecież wszystkich skilli się nie dodaje ^^ w Buildach masz określone i tylko te maxujesz lepiej mieć kilka mocnych niż wszystkie słabe no nie?

"Jeżeli chcesz uniknąć krytyki, nic nie rób, nic nie mów, bądź nikim"

Elberd Hubbard

Opublikowano

Mam problem z aktualizacją. Mianowicie oba paski (pobieranie i aktualizacja) są załadowane na 100% ale jednak aktualizacja się nie kończy (czyli że nie działa przycisk Rozpocznij Grę). Czy to się załaduje czy będę musiał od nowa instalować?? :( . Proszę o szybką odpowiedź bo chce już zagrać :lol:

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Wystarczy poczekać i będziesz mógł włączyć , jeżeli dalej to samo to reinstal :)

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Opublikowano

Już działa ale teraz trochę się pośpieszyłem i nie doczytałem gdzie sobie zrobić drugą klasę i jak można to prosiłbym o podanie nazwy NPC i gdzie go znajdę

@EDIT ok już wiem gdzie tylko że ludzie mają kapłana a elfy druida . Chciałbym wiedzieć gdzie jest ten od druidów :D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Weteran
Opublikowano

Moglbym dowiedziec sie czemu aktualizacja staje mi na 79% ?

Mam w nosie co mi dasz , ale jak juz to Zbieram minusy

mpccopy.jpg

Co to jest? Ma pięć liter - pierwsza to "K", a ostatnia to "s". Twarde owłosione, w środku ma biały płyn.

Odpowiedź: KOKOS, a ty co myślałeś? ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...