Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szczęśliwego nowego sezonu!

xkamazutra

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Heh, nowy sezon może być tylko gorszy, dlaczego?

1. Więcej osób używających srola i leaguesharpa

2. Coraz więcej trolli, dzieci itp. w każdej dywizji. Chodzi mi tu o to, że z dnia na dzień w np. w goldzie nie ubywa takich osób, wrećz przeciwnie przybywa ich ze względu na zwiększającą się popularność gry oraz coraz mniejszy średni wiek osób zaczynających grać na komputerach.

3. Punkt ten wiąże się z punktem drugim. Coraz niższa "wartość" każdej dywizji.

Myślę iż z sezonu na sezon lol będzie coraz gorszy, mknie on dość szybkim krokiem ku upadkowi. W sezonie pierwszym nikt nie słyszał o czymś takim jak bol, teraz jest to powszechnie znane i coraz częściej spotykane. Jeżeli riot się tym nie zajmie to nie ma co liczyć na poprawę. Kolejna rzecz - mamy XXI wiek, teraz mamusia jak nie ma co zrobić z dzieckiem sadza je przed komputerem, dlatego coraz więcej dzieci będzie utrudniało dojrzałym graczom grę (nie da się nic z tym zrobić). Moim zdaniem w kolejnych sezonach normalnie grać będzie się dało tylko w challengerze, ale to też nie na bardzo długi czas. Jest to mój pierwszy post na tym forum, niestety troszkę przygnębiający. Pozdrawiam.

Opublikowano

Życzę wszystkim, aby nie trafiali na takie osoby jakie ja trafiałem, czyli AFK, flame i feeding :D

Również życzę Wam jak najwyższych dywizji! :D

Opublikowano

Wzajemnie ^^ 

Mój pierwszy sezon w lidze legend, ledwo wbiłem golda.

GL&HF życzę wszystkim na nowy sezon!

Mi s3 się nie udał XDD

357581415663001179206.png

Przynajmniej dobrze (oby) rozpoczniesz sezon V.

Opublikowano

Wzajemnie dziewczyny. Sezon 4 cały spędziłem na turcji i niczego nie żałuję. Brak trolli, farmerów, afkow itd. Polecam ten serwer bardzo serdecznie ;)

Najlepszego!!

--

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...