Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

M60

bmwtad

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam kupiłem sobie m60 na 30dni na g1 i miałem premke na 1 dzień bo już się kończyła to kupiłem i grałem normalnie i było na 5 slocie a nie mam premki i niema tego dlaczego przecież kupiłem na g1???? 5 slotu niema dlaczego przecież powinienem być jak miałem scorpiony i nie miałem premki to był 5 slot

Opublikowano

niema w marketplace 5 slotu,jak juz to mozesz kupic za g1tylko 6 slot.

Poczekaj na haka w ktorym bedzie 5 slot to pograsz na m60.

Opublikowano

Nom kolega up dobrze napisal. 5 slotu za g1 nie kupisz jedynie mozesz kupic sobie bronza na 3 dni bo z goldem na 3 dni tez sobie nie kupisz 5 slotu bo bedzie pisalo ze masz juz 5 slot. Więc czeka Cie bronz na 3 dni lub jakas inna premka chyba ze chcesz kupic golda na 30 dni to wtedy bedziesz mial za free 5 slot. Pomoglem daj + :)

Opublikowano

Nom kolega up dobrze napisal. 5 slotu za g1 nie kupisz jedynie mozesz kupic sobie bronza na 3 dni bo z goldem na 3 dni tez sobie nie kupisz 5 slotu bo bedzie pisalo ze masz juz 5 slot. Więc czeka Cie bronz na 3 dni lub jakas inna premka chyba ze chcesz kupic golda na 30 dni to wtedy bedziesz mial za free 5 slot. Pomoglem daj + :)

Nie wiem czy wiesz ale niema bronza na 3 dni jest tylko gold na 3 dni i jest 5 slot goldy maja chyba tylko 5 sloty?

Opublikowano

ściągnij hacka na 5 slot xD wiem że na pewno maxn public ma w sobie 5 slot bo sam nie raz korzystalem i chodziłem z m4a1 i ak 47 :P

1776.png
Opublikowano

Witam kupiłem sobie m60 na 30dni na g1 i miałem premke na 1 dzień bo już się kończyła to kupiłem i grałem normalnie i było na 5 slocie a nie mam premki i niema tego dlaczego przecież kupiłem na g1???? 5 slotu niema dlaczego przecież powinienem być jak miałem scorpiony i nie miałem premki to był 5 slot

musisz kupic prem 5 slot wtedy dac m60

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...