Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Karta graficzna do 500 zł

TheBrekson

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie szukam Karty Graficznej max do 500 zł używanej lub nowej od razu piszę że nagrywam na YouTube a i oczywiście Karta Graficzna do grania :) Jakieś propozycje? widziałem GTX 750 Ti za 470 zł więc to chyba była dobra oferta :)

Opublikowano

Podaj markę i model zasilacza.

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Opublikowano

Chłodzenie od Gigabyte - nie polecam. Huczy pod obciążeniem strasznie.

Jak se włączasz 100% szybkości wentylka to tak huczy.

Mam od gigabyte chłodzenie i bardzo dobrze sisię sprawuje . Bierz tą która ci odpowiada. Może jakaś zużywa mniej prondu. Oczywiście te podane wyżej

Opublikowano

Również posiadam kartę graficzną z chłodzeniem windforce od Gigabyte i przy grach typu CS:GO czy middle earth shadow of mordor nie jest głośna, a prędkość wiatraczków dochodziła do 2300 RPM.

Co prawda nie mam porównania do np innej nowszej karty od Asusa czy MSI/sapphire, to na moje ucho karta nie chodzi głośno, tym bardziej mając słuchawki w ogóle nie zwraca się uwagi na głos komputera :)

195721405447585377468.jpg

by  @czarnaaa

Jeśli pomogłem, daj lajka :)

Opublikowano

Również posiadam kartę graficzną z chłodzeniem windforce od Gigabyte i przy grach typu CS:GO czy middle earth shadow of mordor nie jest głośna, a prędkość wiatraczków dochodziła do 2300 RPM.

Co prawda nie mam porównania do np innej nowszej karty od Asusa czy MSI/sapphire, to na moje ucho karta nie chodzi głośno, tym bardziej mając słuchawki w ogóle nie zwraca się uwagi na głos komputera :)

Mi to wszystko jedno czy chodzi cicho czy głośno byle byłaby wydajna do gier typu BF4 :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...