Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bug z aukcjami

szakal452

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chcecie mieć aegisa za 10k kredek? ja też.. I w związku z bugiem aukcji który jest teraz jest to możliwe poprzez 2 aukcje np dzienne  ( wystarczy zobaczyć w historie, aukcje które kończą się o 23:35 są wyjątkowo opłacalne. Tylko jak je licytować? jak ktoś wie jak to zrobić to niech napisze, z pewnością dostanie wiele like'ów ;)

Opublikowano

hmm, postawiłem 630kk na aegisa, a teraz patrze i oferta jest większa ( od kogoś) a kredek ani statku nie dostałem, może mnie w to zaplątlo ale chyba lepiej jak napisze do supportu

Opublikowano

Wczoraj koles mnie przebił na spearheadzie dajac 400 000 000 a dzisiaj patrze że w historii wygrał koleś co dał 355 000 000

+ godzine temu koles wygrał miny za 500 000 000 i nie da się wejść na jego profil.. 

Ogarnia ktoś o co chodzi?

Opublikowano

Postawiłem dwa dni temu na moduł rakietowy 3, dałem 62 mln. Kredytów nie odzyskałem ale napisałem do supportu żeby mi oddali kredyty. Oddali mi moduł a gdy dzień minął to dostałem wiadomość że wygrałem moduł ram-ma, czyli teraz mam 2 moduły te same :)

A na auckji nic nie było że postawiłem na jakąś aukcje i nawet sprawdzałem w moich ofertach i nic nie było :D

Opublikowano

nie wiem ale to bug bo na citadelu też niby przebiłem a nie dostałem citadela i kredek też nie ale od suport oddal na szczęscie :D

Opublikowano

nie wiem ale to bug bo na citadelu też niby przebiłem a nie dostałem citadela i kredek też nie ale od suport oddal na szczęscie :D

ja czekam na odpowiedz bo "zgłoszenie zostało przyjete" a postawilem na poczatku tygodnia 650mln na spectrum {bez nadzieji ze wygram bo za malo} ale za 2 dni patrze nie ma mnie na aukcji prowadzacy aukji stawia 350mln takze ładne cyrki sie dzieja.

Opublikowano

Ja miałem buga ale innego, polegał on na tym że zalicytowalem leonka za 150k kredek (bo tylko tyle miałem) i wyszedłem z gry, później wchodzę na konto i patrze że mam 400k kredek. ps. leona wygral ktos inny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...