Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komp za ok 2,5k

ReVim12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Chcę kupić komp głównie do gier za ok 2,5k. Może być trochę droższy chodzi o to, żeby nie przepłacić.

Opublikowano

Właściwie to zastanawiałem się nad tym zestawem bo wczesniej też go polecałeś, ale 4gb ramu starczy? czy raczej w najbliższym czasie dokupić?

4gb w zupełności wystarczą teraz, ale w niedalekiej przyszłości 8 gb nie zaszkodzi.

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Uczeń
Opublikowano

Właściwie to zastanawiałem się nad tym zestawem bo wczesniej też go polecałeś, ale 4gb ramu starczy? czy raczej w najbliższym czasie dokupić?

moim zdaniem 900 za r9 280 to przesada, taniej masz sapphire ktorego bardzo dobrze się kręci i koncowo moze wyjsc lepiej niz drozszy msi

Opublikowano

Dokładnie R9 280 za 900zł?

Ode mnie zestaw z GTX 760 i 8 GB ram.

http://www.morele.net/inventory/info/dH37Aa/

Jeszcze druga opcja z R9 280X

http://www.morele.net/inventory/info/pJPQnc/

Procesor: Intel Core i5 4690

Płyta główna: MSI B85-G43

Zasilacz: Thermaltake 530W

RAM: Crucial Ballistix 8 GB

Karta Graficzna: MSI GTX 770

Dysk SSD: Plextor 128 GB M6S

Opublikowano

a teraz zapytam tylko o kartę Club 3D R9 280X Royal Queen 3GB GDDR5 czy Sapphire Radeon R9 280 Dual X-Boost 3GB? kompletnie się na kartach nie znam. Sapphire ma dobre recenzje i dużo, a Club ma znacznie mniej, ale również pozytywne przez co ciężko wybrać, którą polecicie bez bawienia się w żadne podkręcanie itp.

@dinek300

@sxa

Opublikowano

Lepsze temperatury ma ta od Sapphire, dałem Cluba ponieważ na morele nie ma żadnej innej R9 280X żeby się zmieścić w budżecie.

@Edit Teraz patrze że jest Asus wcześniej nie było albo muszę iść do okulisty. :)

Jeśli bierzesz zestaw z 4 GB ram to pamiętaj aby jak najszybciej zaopatrzyć się w kolejne 4.

Opublikowano

@dinek300

Czyli teraz asusa polecasz?  xD

Kompa zamawiam w przyszłym tyg, a pod koniec miesiąca dokupie drugi ram.

@up^ chcę złożyć kompa w jednym miejscu, wole jakiś zaufany sklep o 30zł droższy niż bóg wie kogo z allegro.

Opublikowano

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...