Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki serwer stworzyć?

mateuszspiewa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwerów Survival + Gildie jest już dużo, a PVP nie, ja aktualnie pracuje na serwer PVP, a więc mam nadzieje że wypali ;).

P.S. Hamska reklama.

Moja odpowiedz była pomocna? Kliknij napispng_wpwaara.png, a będę Ci wdzięczny ;).

Opublikowano

Teraz serwerów Survival, jest od groma tworzonych.

Za to, mało jest serwerów RPG jak i tych klimatów co posiada ten serwer.

Fajnie by było, jeżeli stworzyłbyś serwer RPG zamiast PvP.

Ale jeżeli, mam wybierać pomiędzy trybem serwera PvP a Survival to rób PvP.

Opublikowano

Jak można mieć dylemat? Jak ma się ambicje na serwer, to się wie co robi i wie się to, co aktualnie najbardziej jest grane.

Gadanie o dylematach. I tylko dlatego, żeby nie dostać warna odpowiem: stwórz survival.

343731479829004887779.png

Opublikowano

I tych pierwszych i drugich jest od groma. Większość jest na poziomie wczesnych klas podstawówki i z żadnego nie wyniosłam jeszcze miłych wspomnień. Jeśli masz dylemat, to stwórz serwer survival, ale taki prawdziwy, z klimatem, a nie kolejny survival+wojny frakcji

4a86c7eb8bb3.png
Opublikowano

Tak tu jak mówili koledzy serverów survival+gildie jest naprawdę dużo.Polecam stworzyć ci server pvp jeśli zainwestujesz i stworzysz naprawdę coś oryginalnego na pewno uda ci wybić na samo górę. Życzę ci powodzenia.

post-1272576-0-28556400-1415815545.jpg

Opublikowano

Survivalów moim zdaniem jest już stanowczo za dużo.
Jeżeli chcesz tworzyć serwer PvP to musisz go zrobić oryginalnie...
Przykro mi z tego powodu, że jest coraz mniej jest serwerów SkyBlock.

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Opublikowano

Możesz zrobić serwer survival i PVP. Dużo osób gra na takich serwerach i często kupuje VIP'y więc serwer mógłby sam na siebie zarabiać. Życzę ci powodzenia :)

Opublikowano

Takich serwerów jest już dużo.

Ale jakbym miał wybierać to PVP

a najlepiej jak kolega @2up Skyblock.

Opublikowano

Możesz zrobić serwer survival i PVP. Dużo osób gra na takich serwerach i często kupuje VIP'y więc serwer mógłby sam na siebie zarabiać. Życzę ci powodzenia :)

Zarabianie na VIPach jest nielegalne.

Opublikowano

Polecam serwer PvP, ale ze skrzynkami. Mało jest takich serwerów, ja aktuapnie takiego szuakam. Miło się gra na takim z kolegami ;-)

No witam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...