Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z klawiszami na Klawiaturze?

saures23

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam gram w Fifa world na klawiaturze, i wszystko było by fajnie gdyby nie klawisze o co chodzi już wyjaśniam;)

Tak więc gram sobie na klawiaturze i nie mogę nacisnąć jednocześnie trzechcisków z jednym wyjątkiem, jak przyciskam strzałkę aby biegł do przodu i chce nacisnąć strzałkę w dół aby biegł na ukos to muszę zrezygnować z spritnu  bo po prostu będzie biegł prosto jak puszcze sprint to biegnie tak jak ja chce tylko bez sprintu a jak chce tak jak wyżej biec i strzałkę w górę nacisne to biegnie sprintem na ukos i wszystko fajnie, a jak chce sprint strzałkę w górę i strzałkę żeby biegł do przodu i wciskam "D" żeby strzelał /to po prostu nie reaguje na moje polecenie.

Gram na laptopie klawiaturę podłączyłem inną i było to samo, chciał bym się dowiedzieć czy wszyscy tak mają jeśli nie to proszę o podpowiedź jak to naprawić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...