Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kraina Umarłych

Esthetic

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

-

R

E

K

L

A

M

A
-

JsPi87M.png

Zapraszamy na nowy serwer Epic ChestPVP Kraina Umarłych! Tutaj zaznasz najlepszych emocji związanych z walkami pvp, a nasza mapa doda jeszcze Ci spory dreszczyk emocji. Światnie dobrane pluginy, ukryte skrzynki i duża mapa dadzą Ci rozrywkę na długie godziny!

Screeny:

YMBZbeF.png

LwkzR0J.png

t8Dnb9L.png

uTwwlZn.png

9hvBres.png

Główny administratorem serwera jest KooFk_Oo.

Nasze IP: krainaumarlych.ench.pl

Na serwerze organizowane będą codziennie ewenty, w których do wygrania będzie ranga VIP!

Wchodząc na serwer gwarantujemy, że zostaniesz na dłużej.

Opublikowano

Bardzo miła atmosfera i ilość gracz się ciągle waha, ale gra bardzo przyjemna. Jedynym minusem jest mała ilość slotów.

Brak sygnatury jest oznaką inteligencji ^^

Opublikowano

No, tak to jest, chwilka nieuwagi, brak administracji na serwerze i pojawiają się tacy. Staramy się jednak zapobiegać wszelkim oszustwom :)

Opublikowano

Ja tam chwilkę pograłem i powiem, że bardzo ciekawie wykonana mapa, ogólnie przyjemnie się gra, ale nie ma z kim, bo świeci pustkami,a mało slotów. Próbowaliście poszukać hgostera? Bo serwer godny uwagi, a na około 150 slotach nieźle by się trzymał :)

R6p2osg.jpg

Opublikowano

Wszedłem z nadzieją, że będzie to coś w rodzaju dobrze dopracowanego survivala a tym czasem ten serwer nie ma absolutnie żadnej konkretnej. podbudowy. REklama wybitnie nie zachęca i nie wiem czemu coś takiego służy.

2cy5dna.jpg
Opublikowano

Wszedłem z nadzieją, że będzie to coś w rodzaju dobrze dopracowanego survivala a tym czasem ten serwer nie ma absolutnie żadnej konkretnej. podbudowy. REklama wybitnie nie zachęca i nie wiem czemu coś takiego służy.

Jak to nie ma? Farny serwerek PVP i pisze o tym nawet w prezentacji, a ty piszesz, że wszedłeś, bo myślałeś, że dobry survival :D Dobrą podbudowę ma tylko gorzej z popularnością :)

R6p2osg.jpg

Opublikowano

Jak to nie ma? Farny serwerek PVP i pisze o tym nawet w prezentacji, a ty piszesz, że wszedłeś, bo myślałeś, że dobry survival :D Dobrą podbudowę ma tylko gorzej z popularnością :)

No niestety, ale ciągle staramy się rozreklamować serwer. To dopiero początek i mamy nadzieję, że jakieś ilości graczy się pojawią jeszcze :)

Opublikowano

No niestety, ale ciągle staramy się rozreklamować serwer. To dopiero początek i mamy nadzieję, że jakieś ilości graczy się pojawią jeszcze :)

Jeśli przybędą gracze to serwer ma na prawdę odnieść sukces. Szczerze polecam wszystkim! :)

R6p2osg.jpg

Opublikowano

Uh, ku mojemu zaskoczeniu kiedy zobaczyłam prezentacje to byłam wielce zachęcona do powrotu w Minecraft i oto natrafiłam na ten serwer. Weszłam dzisiaj o około godziny 20:00, zostałam zaatakowana przez gracza (oczywiście, na spawnie jest pvp) po czym zaczęłam też go bić, ponieważ nie przestawał. Zabiłam go - kilka sekund po dostałam bana permanentnego. Nie wiedząc z jakiego powodu - weszłam na drugie konto, chcąc wyjaśnić tą sprawę po czym ponownie dostałam bana. Nawet nie zdążyłam się zarejestrować.. 
Cóż... Po tym co napisałam myślę, że nie za ciekawy jest ten serwer. Oczywiście mogę się mylić co do serwera tylko trafiłam na nieogarniętego admina (dzieciaka) co zamiast albo zwrócić uwagę, albo coś od razu daje bana. Pozdrowienia z takim traktowaniem - daleko nie zajdziecie. Pozdrawiam Shiraiize/Satomii

1/10 (1 p. za prezentacje ).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...