Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Exp job.

Aranaut

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie! Mam pewien problem. Posiadam 63 job na mnichu(za niedługo 64) i wydaje mi się, ze jak na ten job leci mi bardzo mało na LoD.

Z jednego LoD leci mi ledwo 1 job. Mój kolega powiedział mi, że to bardzo mało. (Z dopalaczem kamienia duszy, warto dodac)

Dlatego mam 2 pytania:

Ile powinno mi lecieć expa na 63 jobie? (Z dopalaczami (anckiem i błogiem))

Co zrobić, by wyciagnąć jak najwięcej expa z lura czaszek? (Sprawdzone i uzasadnione metody poprosze)

Z góry dzięki.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Zależy: z kim masz pt; jak dużo bijesz, lvl; ekwipunek; gdzie jest LoD(dół, środek, góra).

Na dole to słabo leci na dużych jobkach, a najlepiej na dole expić karty specjalisty z małym job od 1 do 30. Środek to też zależy, a najlepiej expi sie na górze, ja z posem 87j wbiłam z anckiem 5j mając 80 poziom oraz z dobrym pt. 

Opublikowano

wszytko zależy od tego ile masz świateł w pt, Twojego EQ i tyle ile mobów zabije Twoje pt podczas lura.

Co zrobić, by wyciagnąć jak najwięcej expa z lura czaszek? (Sprawdzone i uzasadnione metody poprosze)

Expa joby czy expa expa?
Na oba jest jesten sposób, mieć w pt dobrego WuKa, odpalić się na maxa (taroty, ancki itp).

Opublikowano

Na sp od 30 jobki to najlepiej wbijać z anckiem.Ja do 30 jobki na LoD wbiłem bardzo szybko,dopiero później od 30 miałem problemy z wbiciem większej...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...