Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zostanę Technikiem] Venox

VenoxSkC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

749901415635582974025.png
999011415635582974025.png
Od czego by tu zacząć hmm . Więc tak mam na imię Eryk 19 Lat pochodzę z województwa mazowieckiego (okolice Warszawy). Interesuje mnie wszystko co jest związane z grą ,,Metin2" tak jak z znanym wam wszystkim komunikatorem ,,TeamSpeak3". Jestem osobą uczciwą i wszystko co robię staram się robić jak najlepiej nie lubię partactwa. Cenie bardzo dobrą komunikatywność między zespołem jak i jego współprace. No to chyba będzie na tyle tutaj   :D .

316311415635583974025.png

Znowu muszę się pocić   :D . Moje doświadczenie z serwerami Ts3 zaczeło się dosyć dawno ok. 2 lat temu. Wtedy postanowiłem założyć swój własny serwer był on wykupiony w serwerowni w dalszym okresie gdy nauczyłem się podstaw wykupiłem serwer VPS gdzie postawiłem swojego pierwszego TeamSpeak'a 3 gdzie nauczyłem się wszystkiego co jest z nim związane. Od tego momentu utrzymuje cały czas swój prywatny serwer Ts3 na VPS którego udostępniam dla znajomych i do celów prywatnych.  Jakiś czas temu zakładałem tu taki sam temat i dostałem sporo propozycji na które pozytywnie odpowiadałem.  Przez ostatni okres czasu współpracowałem z wieloma osobami.  Jeśli ktoś będzie chciał więcej informacji na ten temat zapraszam do kontaktu.

142081415635583974025.png

• Gwarantuję profesjonalizm
  • Pełną administracje twojego serwera Ts3
  • Pełną znajomość i zarządzanie permisjami kanału jak i rang
  • Tworzenie rang jak i kanałów
  • Swoje ikony
  • Stylistyke twojego Ts3
  • Bota Muzycznego 24/7
  • I wszystko inne co będzie trzeba zrobić

937731415635583974025.png

• Dobrej maszyny z dobrego hostingu
  • Pełnego do niej dostępu
  • Dobrej komunikacji między wszystkimi członkami ekipy​ !!!
  • Ewentualnego wynagrodzenia

823931415635583974025.png
1.GG: 987961 2.Skype: boooobek 3. MpcForum Message PW

LINK DO KOMENTARZY O MOJEJ OSOBIE ! 

http://www.mpcforum.pl/topic/1314944-zostane-technikiem-serwera-ts3/
http://www.mpcforum.pl/topic/1351927-ts3-technik-ven0x/#entry11499918
Opublikowano

Wszystko wygląda okej, lecz kto da Ci pełen dostęp do maszyny na dobrą sprawę nie znając Cię?:)

Ciekaw jestem czy wszystko "ogarniasz" jak to napisałeś ;d.

Opublikowano

Zobacz @KaaCeeQ  masz link wyżej  gdzie wypowiadają się ludzie którzy mieli przyjemność zemną pracować . Jakiś czas temu miałem podobny temat też znajdziesz o mnie pozytywne opinie . 

Opublikowano

Zobacz @KaaCeeQ  masz link wyżej  gdzie wypowiadają się ludzie którzy mieli przyjemność zemną pracować . Jakiś czas temu miałem podobny temat też znajdziesz o mnie pozytywne opinie . 

Może i opinie są dobre lecz jak dla mnie to za mało. Osobiście dostępu do maszyny osobie z "zewnątrz" bym nie dał :)  Lecz to moje zdanie.

Pozdrawiam ;p

Opublikowano

@Polski Sebek

Dlaczego odpowiadasz w całkiem innym temacie niż mój?
Ale okej odpowiem Ci tu, większość publicznych serwerów ma dobrze zabezpieczone rangi, z brakiem dostępu do permissions etc. w swoim temacie napisałem czego oczekuję i co oferuję.

Porównujesz rangę z uprawnieniami bez dostępu do permissions (zazwyczaj tak jest) z pełnym dostępem do maszyny dedykowanej / vps? Mmm...

Opublikowano

Panowie co do czego. Jak widać ja współpracowałem z ludźmi którzy są dosyć znani więc to też chyba o czymś świadczy prawda? .   Proszę nie spamujcie w moim temacie nie potrzebnych postów  . 

Opublikowano

Miałem styczność poznać tego pana, ale nie widziałem nigdy go w pracy, ale skoro każdy poleca to ja też polecę :) Polecam tego pana.

Zaliczone Posty : 50 / 100 / 150 / 200 / 250 / 300 / 350 / 400 /450 / 500 / 550 / 600 / 650 / 700 / 750 / 800 / 850 / 900 / 950 / 1000

• 3 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Nie polecam...Kłamca nie zna mojej osoby a wypisuje bzdury i po drugie chwali się że potrafi wkraść sie na serwer MT2 do bazy danych i potem sprzedaje konta :)

A po drugie nie wiem po co mu pełny dostęp do maszyny no ale cóż :) Oczywiście nie polecam :)

2044914293027001100662.png

Opublikowano

Nie polecam...Kłamca nie zna mojej osoby a wypisuje bzdury i po drugie chwali się że potrafi wkraść sie na serwer MT2 do bazy danych i potem sprzedaje konta :)

A po drugie nie wiem po co mu pełny dostęp do maszyny no ale cóż :) Oczywiście nie polecam :)

Nie muszę kłamać . 

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...