Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Usunięcie konta

Dziabal

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Dziś w nocy o godzinie 2 jeszcze sobie expiłem. Pare godzin później próbuję wejść na konto, a tu niby złe passy. Patrzę na stronie i jest to samo. Sprawdzam czy moja główna postać istnieje i wlasnie nie ma jej. NIe ukrywam, że na postaci było bocone. Nie przyszła żadna wiadomość na e-mail'a, że owy czyn został dokonany. Prawdopodobnie lekką wskazuwką może być łączenie serwerów dzisiejszego dnia o godzinie 10:00. Macie ciekawą odpowiedź na ten temat? Jeżeli znacie jakieś kroki, które muszę wykonać, by uzyskać informacji ? Wiem, że kiedyś usuwali postać, a nie konto. Proszę o komentarze, które wniosą coś konkretnego. Niepotrzebny spam będzie negatywnie oceniany i zgłaszany. Nie chcę tutaj spamu tylko interesują mnie konkrety.

Opublikowano

Tak. Jest napisane takie coś: Error
                                               This account can not be recovered.

Opublikowano

Tak. Jest napisane takie coś: Error

This account can not be recovered.

Usunęli Ci konto, teraz nie usuwają postaci.

8LTfBGw.jpg

Opublikowano

Ale chyba jakiś komunikat nawet na e-mail'u powinien być. Moim zdaniem to nie jest usunięcie konta, lecz błąd podczas łączenia serwerów. Wiem, że mało jest to możliwe, ale w tych postaciach nie znalazłem swojeo nick'u :) Możliwe, że nie zrobili aktualizacji na tej stronie. Można tam zauważyć, że nie ma nowego serwera stworzonego z trzech innych "yanera"(czy jakoś tak się nazywa).

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...