Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Aturis.pl? Jaki chcecie aby był?

Avier

Czy podoba wam się dwuręka taki set na poziom 160?  

1 użytkownik zagłosował

1. 1. Czy podoba wam się dwuręka taki set na poziom 160?

• Tak fajny.
      1
    • Nie, trzeba zmienić.
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

57241005653155087522.png

Witam was bardzo serdecznie, iż jestem w trakcie tworzenia serwera własnego.

Mam do was kilka pytań do was czyli "Graczy".

Dotyczące tego serwera jaki on miał by być?

1. Jaki byście chcieli maksymalny poziom? Odpowiada wam 180?

2. Jaki typ serwera? Czy odpowiada wam Medium z nutką Easy?

3. Ile chcecie nowych mapek? Nie tych z PL? Na które mają być poziomy?

4. Czy chcecie takie 2/3 rajdy na niższe poziomy, że wymagana jest przepustka jest mapa do expa wraz z metinami.

5. Czy system ulepszeń, chcecie nowe bronie, stare dobre Hwangi, czy nowe bronie oraz nowe zbroje?

6. Czy chcecie nowe pety oraz wierzchowce?

7. Max statusy 125? Czy 95?

8. Czy chcecie kolejną broń po broni na 75 poziom? 

9. Czy mają dropić z mobów szkatułki a z nich: Rosy, Wspomagacze, PD na 30 minut takie sprawy?

10. Czy mają być nie skończone Poty? Oraz Strzały?

11. Czy ma być sporo Misji a za nie stałe bonusy? Oraz wszelakie zagadki?

Możecie pisać co byście jeszcze chcieli zobaczyć na serwerze, co dodać co zmienić?

SS Z Serwera:

Czy odpowiada wam taka dwuręka na 160 poziom?

udesa5.jpg

Do czego miała by służyć oto ta mapka? Dajcie pomysły?

xiid1v.jpg

Opublikowano

Chciałbym, aby nie było w administracji Asfena i to wystarczy. I wylizane bronie oraz mapy ludzi nie przyciagna.

Harnaś zajmij się swoim serwerem pierw jak ci wypali, możesz pisać wszystko co chcesz. :)

Edit: Kraść klienta oraz innych rzeczy z innego serwera, to też coś o tobie świadczy prawda?

Opublikowano

1. Jaki byście chcieli maksymalny poziom? Odpowiada wam 180? 

2. Jaki typ serwera? Czy odpowiada wam Medium z nutką Easy?

3. Ile chcecie nowych mapek? Nie tych z PL? Na które mają być poziomy?

4. Czy chcecie takie 2/3 rajdy na niższe poziomy, że wymagana jest przepustka jest mapa do expa wraz z metinami.

5. Czy system ulepszeń, chcecie nowe bronie, stare dobre Hwangi, czy nowe bronie oraz nowe zbroje?

6. Czy chcecie nowe pety oraz wierzchowce?

7. Max statusy 125? Czy 95?

8. Czy chcecie kolejną broń po broni na 75 poziom? 

9. Czy mają dropić z mobów szkatułki a z nich: Rosy, Wspomagacze, PD na 30 minut takie sprawy?

10. Czy mają być nie skończone Poty? Oraz Strzały?

11. Czy ma być sporo Misji a za nie stałe bonusy? Oraz wszelakie zagadki?

1. Może być, aczkolwiek potem można zwiększyć. 

2. EASY, żadnych medium.

3. Mapki co 20/30 lvl'i mogą być te z pl'a + jakieś nowe.

4. Tak, może być.. ale bez przepustek, lub łatwy dostęp do nich.

5. Nowe bronie/zbroje.. żadnych starych śmieci.

6. Jak najbardziej.

7. 125.

8. Tak, mogą być nawet ze 2.

9. Lepiej dodać to do handlarki.

10. Tak, nieskończone Autopoty najlepiej. 

11. Oczywiście, że tak. 

Czekam na start. 

Pyt: Czy w team jest Asfen?

Opublikowano

Harnaś zajmij się swoim serwerem pierw jak ci wypali, możesz pisać wszystko co chcesz. :)

Edit: Kraść klienta oraz innych rzeczy z innego serwera, to też coś o tobie świadczy prawda?

Ile razy będziesz jeszcze okradał graczy?

Ile razy będziesz jeszcze kłamał że ten serwer wypali?

Ile razy kłamałeś że nie ma Cię w teamie a tak naprawdę byłeś?

Ile miałeś serwerów w przeciągu ostatnich dwóch miesięcy?

Opublikowano

Ale jebie hipokryzją, kradniesz z innych klientów co popadnie... a nie sorry, muszą Ci ludzie wyciągać bo sam nic nie potrafisz.

Mam nadzieje, ze ludzie nie są jeszcze na tyle otumanieni, żeby grac poraz 20 na twoim serwerze bo już z gory wiadomo jak to sie skonczy.

ps...

mój serwer w fazie beta stoi już dłużej niz twój każdy oficjalny

Opublikowano

Cześć asfen :D Wiesz po czym cie rozpoznałem ? :D Bo tej właśnie broni, którą chwaliłem mi się na GG

Pliki Esseni hmmm są nawet spoko, pare bugów i dobry serwer zrobisz.

1. 175/180 będzie okej.

2. Zrób Mediuma, z miłym expem :D

3. Może mapka co 15/20 lv ? co Ty na to ?

4. Na Esseni tam masz na 25lv podajże będzie dobry zarobek dla tych niskich Lv

5. Hwangi zostaw bo modele masz już dodane, aczkolwiek zmień modele broni  <3

6. Tak chcemy ;d

7. 95

8. Nie widzę sensu

9. Asfeńskie szkatułki :D

Opublikowano

Ale jebie hipokryzją, kradniesz z innych klientów co popadnie... a nie sorry, muszą Ci ludzie wyciągać bo sam nic nie potrafisz.

Mam nadzieje, ze ludzie nie są jeszcze na tyle otumanieni, żeby grac poraz 20 na twoim serwerze bo już z gory wiadomo jak to sie skonczy.

Nie, nie wiadomo gdyż przyznam większość serwerów były robione na gotowcach.

Teraz chcę zacząć od początku, robić powoli i długo a dobrze i do przodu. :)

Przez te wszystkie serwery, zdobyłem mniej więcej doświadczenie aby stworzyć dobry serwer.

Opublikowano

Asfen, a czemu zmieniasz nicki jak rękawiczki ? Zero odwagi cywilnej, że jak ktoś zobaczy [DEV]Asfen to nie zagra, czy jak?

Jak dla mnie serwer dno, nie potrafisz nic zrobić, naraziłeś na hejt Ramzeska oraz Thail'a, bo nie potrafisz zarządzać serwerem.

Jak dla mnie osoba robiąca serwer, która pyta się na MPC co chcą na serwerze jest skreślona, dlatego że technik, osoba, która tworzy serwer powinien mieć na tyle wiedzy i być na tyle kreatywnym, że sam zadecyduje co na serwerze jest potrzebne i wymagane i sam ustali wszystko.

Nie polecam serwera, padnie po 1-2 tygodniach o ile nie szybciej i od razu potem pojawi się nowy serwer z nowym nickiem Asfena, gdzie będzie próbował zgrywać wielkiego technika.

Opublikowano

Nie, nie wiadomo gdyż przyznam większość serwerów były robione na gotowcach.

Teraz chcę zacząć od początku, robić powoli i długo a dobrze i do przodu. :)

Przez te wszystkie serwery, zdobyłem mniej więcej doświadczenie aby stworzyć dobry serwer.

Możliwe. Spójrz na to ze strony gracza. Jeden sobie pomyśli "No serwer Asfena, po co grać ? Skoro padnie..." a drugi sobie pomyśli "Fajne sety, może zagram... Może właduję trochę zł na IS". Aczkolwiek każdy dobrze wie jaki będzie finał. Co było z Exorią ? Destivią, Neudią .. Game Over. 

Sam sobie wystawiłeś opinię u innych, robią serwery na gotowcach, które potem olewałeś. Wątpię aby ten serwer wypalił. No ale cóż może Ci się uda. Nie startuj szybko. Przeanalizuj każdy zakamarek plików. Dobrze Ci radzę.

Jestem Neutralny co do serwera. Aczkolwiek Asfen pierw miły, potem wyzywa ;D potem znów miły.

Pozdrawiam Bartku.

Opublikowano

Możliwe. Spójrz na to ze strony gracza. Jeden sobie pomyśli "No serwer Asfena, po co grać ? Skoro padnie..." a drugi sobie pomyśli "Fajne sety, może zagram... Może właduję trochę zł na IS". Aczkolwiek każdy dobrze wie jaki będzie finał. Co było z Exorią ? Destivią, Neudią .. Game Over. 

Sam sobie wystawiłeś opinię u innych, robią serwery na gotowcach, które potem olewałeś. Wątpię aby ten serwer wypalił. No ale cóż może Ci się uda. Nie startuj szybko. Przeanalizuj każdy zakamarek plików. Dobrze Ci radzę.

Jestem Neutralny co do serwera. Aczkolwiek Asfen pierw miły, potem wyzywa ;D potem znów miły.

Pozdrawiam Bartku.

Tak wiem nie chcę startować na szybko, jak to robiłem z innymi serwerami.

Edit: Sh4ke gdybym nic nie potrafił, nie robił bym serwerów o.O? Że masz serwer na source to od razu jesteś bogiem? Source to nie wszystko także spokojnie.

Nie uważaj się za wielkiego technika hellou? Gdzieś to napisałem? Uważam się za początkującego każdy tak zaczynał. :)

Opublikowano

Pozdrawiam Bartku.

Wierzyć, że się czegoś nauczył to jak wierzyć w świętego Mikołaja w wieku 18 lat.

Ile razy już słyszeliśmy tą bajkę - serwer nie jest na gotowcu, wszystko zmieniłem, mam doświadczenie, bah po tygodniu albo navi na serwerze albo padł od bugów.

Edit: Sh4ke gdybym nic nie potrafił, nie robił bym serwerów  o.O? Że masz serwer na source to od razu jesteś bogiem? Source to nie wszystko także spokojnie.

Nie uważaj się za wielkiego technika hellou? Gdzieś to napisałem? Uważam się za początkującego każdy tak zaczynał.  :)

Po pierwsze nie jestem technikiem, nie znam się na tym na tyle, aby postawić serwer samemu i nim zarządzać. CradosMT2 jest stworzony od strony technicznej przez Lourt'a.

Dlaczego unikasz odpowiedzi na temat zmiany nicków jak skarpetek?

Wnioskując po ilości serwerów i prezentacjach w których pisałeś że będzie stał wieki i wszystko edytowane (krótka pamięć rozumiem) mogę wywnioskować że masz się za taką osobę, lecz umiejętności brak. 

Nie wierzę, że nagle zrobisz dobry serwer, który będzie stał więcej niż tydzień. Sam na Crados'a poświęciłem z Przemkiem około pół roku, żeby stworzyć serwer, a potem następne miesiące, nawet teraz po ponad 3 miesiącach działania serwera są wprowadzane poprawki, więc szczerze wątpię, że uda Ci się.

Opublikowano

Wierzyć, że się czegoś nauczył to jak wierzyć w świętego Mikołaja w wieku 18 lat.

Ile razy już słyszeliśmy tą bajkę - serwer nie jest na gotowcu, wszystko zmieniłem, mam doświadczenie, bah po tygodniu albo navi na serwerze albo padł od bugów.

Mało moich serwerów padało przez bugi, jak były starałem się od razu poprawiać. :)

Powtarzam kolejny raz, gdybym robił na gotowcu nie pytał bym o podstawowe rzeczy.

Możliwe że Terenzo 34k są gotowce, lecz są to podstawy gdzie większość uczyła się na nich robić. :)

Nie uważam się za wielkiego technika czy bóg wie kogoś, jestem początkujący jak większość techników.

Nie muszę być profesjonalnym technikiem aby zrobić z*******y serwer, grało 600+, bez tego też można mieć graczy oraz stabilność.  ^_^

Opublikowano

Mało moich serwerów padało przez bugi, jak były starałem się od razu poprawiać. :)

Powtarzam kolejny raz, gdybym robił na gotowcu nie pytał bym o podstawowe rzeczy.

Możliwe że Terenzo 34k są gotowce, lecz są to podstawy gdzie większość uczyła się na nich robić. :)

Nie uważam się za wielkiego technika czy bóg wie kogoś, jestem początkujący jak większość techników.

Nie muszę być profesjonalnym technikiem aby zrobić z*******y serwer, grało 600+, bez tego też można mieć graczy oraz stabilność.  ^_^

Z tego co wiem 3/4 rzeczy poprawiały na Neudii inne osoby, a nie Ty, bo nie potrafiłeś.

Przykładem jest mój serdeczny Kumpel mks. To samo dotyczy : Nie przez bugi, lecz przez brak umiejętności do zarządzania serwerem - termin sobie sam wyjaśnij.

Czyli reasumując pliki Neudii nie były gotowcem?

Opublikowano

Z tego co wiem 3/4 rzeczy poprawiały na Neudii inne osoby, a nie Ty, bo nie potrafiłeś.

Przykładem jest mój serdeczny Kumpel mks. To samo dotyczy : Nie przez bugi, lecz przez brak umiejętności do zarządzania serwerem - termin sobie sam wyjaśnij.

Czyli reasumując pliki Neudii nie były gotowcem?

Neudii przyznam się, gdyż błędem były pliki gotowe gdzie nie wiadomo co się znajduję.

Dlatego zaczynam od Terenzo. :)

Jeżeli uważasz że się nie uda, twoja sprawa może kiedyś zmienisz zdanie jak taka rzecz się stanie.

Dobra nie ma co się kłócić oraz dyskutować o stabilność i lepszy serwer.

Nie po to chcę spędzić cały długi wolny czas na stworzenie tego serwera, abym potem zamykał go.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...