Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fokusekk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, kiedy gram przeciw Leblanc, a ona używa swojego 'w', to strasznie spadają moje fpsy. Wielu innych graczy również ma ten problem, bo fpsy z 60 potrafią spaść do 15. Czy ktoś wie może jak rozwiązać ten problem? Znalazłem jedną solucję na amerykańskim forum, ale jest z 2010 roku - pliki się pozmieniały i już nie działa. Z góry dzięki.

Opublikowano

Leblanc - w, r

Maokai - sadzonka

Lucian - w

Shyvana z czarną skórka na ulcie

Jeśli ktoś miał takie coś i ogarnął, to może pomóc.

Opublikowano

Spróbuj zniżyć ustawienia graficzne na niższe lub najniższe (zależy jakie tam masz)

A jeżeli to nic nie da to proponuję Reinstalację gry

8029814539102191282137.jpeg

Opublikowano

Po ostatniej aktualizacji jest dużo bugów, być może to jest kolejny spowodowany przez Rito. Jeśli nie pomogą Ci czynności tylko reinstall itp. to polecałbym poczekać aż wyjdzie nowy patch. 

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngGhaosH
Próbowałem ustawienia od najwyższych do najniższych,

@HidE on Bush
Od każdej aktualizacji jedyne błędy to bugsplaty i crashe, ten lag przy w lb jak już napisałem występuje od 2010 roku,

@mistake010
Repairowałem już kilka razy, mam nadzieję, że jednak pomoże,

Jeśli jest jakaś osoba, która wie może, który to plik (być może jak przy zabawie z custom skinami(?)) to proszę o pomoc.

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngGhaosH

Próbowałem ustawienia od najwyższych do najniższych,

@HidE on Bush

Od każdej aktualizacji jedyne błędy to bugsplaty i crashe, ten lag przy w lb jak już napisałem występuje od 2010 roku,

@mistake010

Repairowałem już kilka razy, mam nadzieję, że jednak pomoże,

Jeśli jest jakaś osoba, która wie może, który to plik (być może jak przy zabawie z custom skinami(?)) to proszę o pomoc.

Dobra, teraz nie mam już zielonego pojęcia. Możesz w SIU kliknąć "fix blue particles/crashes", ale wątpię, że to pomoże.

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Opublikowano

To już mam kontre na wszystko , thx spam w coming.

Podmieniałeś może skórki ? Uzywales mk jogo ? TO potrafi gre zrypać. jesli nie to reinstall . watpie ze pomorze ale warto sprobowac.

Specjalista
Opublikowano

mając 100fps z tym bugiem spadają do 10fps czemu nie wiadomo, to jest Riot ostatnio nic nie idzie po ich myśli, pomoże albo reinstal albo czekać do następnego patcha lub napisz do supporta, pewnie odpowie że nad tym pracują...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...