Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dwa nowe servery: Chrona i Eldera

Bubiec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

We plan to set up two new Retro Open PvP worlds which are blocked for character world transfers on Nov 12, 2014: Chrona and Eldera. They will go online in the course of that day. Only premium accounts will be able to play there initially.

Taka wiadomość ukazała się dzisiaj na tibia.com. Co o tym sądzicie? Przenosicie się? Mam nadzieję że nie będzie ogromnych kolejek albo przynajmniej te z istniejących retro pvp znikną.

Mój nowy kanał na YouTube. Staram się wrzucać coraz lepsze i krótkie materiały, których zawartość będzie zabawna, a jednocześnie edukująca.

https://www.youtube.com/channel/UCIn3Gs8Y_VVs8jSzSwRN_zg

Opublikowano

Mało co się tym interesuję, bo o wiele bardziej podoba mi się nowy system pvp ale powinno to ludziom ułatwić wbijanie na te retro servery ;)

Nowy system pvp, nowa tibia, wszystko sprzyjające boterom i nudzie. Od razu powinni zrobić z 4-6 serverów retro, żeby nie było ogromnych kolejek. Gdy ktoś chodzi do pracy/szkoły nie ma szans się zalogować.

Mój nowy kanał na YouTube. Staram się wrzucać coraz lepsze i krótkie materiały, których zawartość będzie zabawna, a jednocześnie edukująca.

https://www.youtube.com/channel/UCIn3Gs8Y_VVs8jSzSwRN_zg

Opublikowano

Nowy system pvp, nowa tibia, wszystko sprzyjające boterom i nudzie. Od razu powinni zrobić z 4-6 serverów retro, żeby nie było ogromnych kolejek. Gdy ktoś chodzi do pracy/szkoły nie ma szans się zalogować.

Nie chodziło mi o boty ;d

Wszystko sprzyja też wspólnej grze z przyjaciółmi. Zobaczymy jak steam ogarnie te boty ;)

7138509900_1434192442.png

Opublikowano

Ma ktos ochote wbic na ktorys z tych serwerow (europejski no ale nief ktory to bedzie :D ) , piszcie PW , lub gg 15558574 , wbijam i szukam ludzi do grania bo solo to nuuuda.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...