Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co dalej robić na cradosie ?

Ni0sz3K

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Gram ostatnio na cradosmt2 i mam 35 lvl i eq nawet ogarnięte, (tak mi się wydaje ;p) + troche hajsu w plecaku. Na którym lvl zrobić następną przerwę, i jak zarabiać?

Opublikowano

Na tym 50 lvl jest lepszy zarobek od m2 ? Od sohan lecą pudełka z runami i z tymi częściami do np lizaka albo medalu bohatera? Do czego jest czaszka orka, jakiś fajny dungeon ? Na jakich lvl, gdzie i jakie ulepki dropić?

Opublikowano

Ja bym odrazu wbijał 75lv i przy okazji zrobił misje , bo otwierają ci się nowe zarobki - DT, grota , red las.

Jaki jest zarobek w grocie ?

Opublikowano

Wbij 55 i bij metki w trudnym lochu i w świątyni. Jak wbijesz podstawowego skilla na p to wtedy lecisz z lvl do 75. Od 55 możesz wchodzić na baronówne, a od 65 na minotaura. Polecam też iść sobie na dt i dropić klejnoty z i bez +, ostatnio po 1kk za szt cały sklepik sprzedałem. Na baronównie dropią tarcze na 61lvl +7 i bronie na 65+6, to jak będziesz sobie dropił klejnoty to na kowala przy okazji i może coś uda się ulepszyć.

Opublikowano

Osobiście polecam Ci powolutku jechać z poziomem i robić cały czas misje, na 75 + dojść do jakieś porządnej Gildii i chodzić z nimi na Smoka, Generały a po 90 solować metki i bossy na mapach 90 + 

xD 

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...