Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak wyedytować kod?|

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam taka linijkę kodu i chce żeby materiałem był bedrock

if(b.getType() == Material.BEDROCK

jeśli byście też mogli to podajcie kawałek kodu aby złotym kilofem można było rozwalać ten bedrock a czas rozwalania był 40 s

Opublikowano

Ostatnio Kamilkime dodał na pastebina ;).

http://pastebin.com/3aQAd40g

Tylko widzę, że on zrobił to od razu na drop. Koledzę chodzi jeszcze o czas niszczenia.

Wogóle co to za nowe formatowanie? xD

public class MyClass {
    public void myVoid() {
        if (statement) {
}
}

OMG xD

@Rickardo189 hmmm a jaki plugin polecałbyś mi napisać? Bo właśnie się chce uczyć pisania pluginów i nie wiem od jakiego zacząć. Bo chciałem napisać plugin na rozwalanie bedrocka ale jak widać nie mogę :(

Zanim zaczniesz się uczyć pisać te pluginu pod Bukkit (ale nie wiem czy jest jeszcze sens, lepiej Sponge) naucz się MINIMUM podstawy języka Java.

Dlaczego MPC popiera piractwo Minecrafta...

Do moderatora: Po co Ty to usuwasz??

Opublikowano

Musisz edytować NMS. Animacji niszczenia bedrocka nie dodasz, gdyż jest ona po stronie klienta.

a czy przypadkiem w nowych wersjach MC (to gdzieś od bety chyba jest), jak jedna osoba niszczy bloczek, to animację widzą też inni?

co oznacza że jest od tego packet: https://github.com/aadnk/PacketWrapper/blob/master/PacketWrapper/src/main/java/com/comphenix/packetwrapper/WrapperPlayServerBlockBreakAnimation.java

1438614356923701010629.png

Opublikowano

Tylko widzę, że on zrobił to od razu na drop. Koledzę chodzi jeszcze o czas niszczenia.

Wogóle co to za nowe formatowanie? xD

public class MyClass {
    public void myVoid() {
        if (statement) {
}
}
OMG xD

Zanim zaczniesz się uczyć pisać te pluginu pod Bukkit (ale nie wiem czy jest jeszcze sens, lepiej Sponge) naucz się MINIMUM podstawy języka Java.

Co nieco Javy znam :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...