Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kara !

M.P_xD_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam taką konieczną sprawę do moderatora. Nałożono na mnie karę, w której nie mogę uzyskiwać do 100% doświadczenia i kredytów za naruszenie praw. W tej bitwie byłem afk(zdarzało mi się to pare razy) poprzez długie wczytywanie do bitwy. Wyłączałem wota i włączałem na nowo ale bez skutków.

Proszę o pomoc ! Jest taka możliwość?

Z góry dzięki ;)

Opublikowano

Nie gadaj ze 15 min Cie do bitwy wczytywało. Dostałeś blokade więc pisz do Wargamingu a nie tu, admini z MPC Ci w tym nie pomoga.

Opublikowano

Nie gadaj ze 15 min Cie do bitwy wczytywało. Dostałeś blokade więc pisz do Wargamingu a nie tu, admini z MPC Ci w tym nie pomoga.

Tutaj też są admini i mogą mi pomóc. A co do wczytywania nie każdy ma dobry komputer ...

Opublikowano

My jesteśmy takimi graczami jak Wy, jedyne co możemy zrobić to powiedzieć Ci, żebyś napisał do supportu, ale skoro masz taki komputer, że przez jakieś 10 razy nie możesz wczytać się do bitwy, to raczej powinieneś coś z tym zrobić. Kupić nowy, wyczyścić go, zmienić podzespoły, albo jakieś mody na optymalizacje...

Opublikowano

Napisz do supportu że miałeś problemy z połączeniem gry i jej wczytaniem. Prawdopodobnie nie zniosą kary, ale powinni podpowiedzieć co to spowodowało, jak temu zapobiegać.

Opublikowano
M.P_ xD_, w 10 Lis 2014 - 11:16, napisał:

Witam,

Mam taką konieczną sprawę do moderatora. Nałożono na mnie karę, w której nie mogę uzyskiwać do 100% doświadczenia i kredytów za naruszenie praw. W tej bitwie byłem afk(zdarzało mi się to pare razy) poprzez długie wczytywanie do bitwy. Wyłączałem wota i włączałem na nowo ale bez skutków.

Proszę o pomoc ! Jest taka możliwość?

Z góry dzięki ;)

Tak to jest jak gra się na laser modzie -.-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...