Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sony Ericsson SK17i - Opinie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, zamierzam kupić sobie nowy telefon i przeszukując allegro wpadł mi w oko jeden model - Sony Ericsson Sk17i. Nie jestem wymagającą osobą i nie chcę od razu najlepszego telefonu na rynku, ale też nie chcę najgorszego. Specyfikację ma całkiem niezłą, wygląd też (bynajmniej dla mnie, to kwestia gustu), klawiatura qwerty - ogólnie spoko. I teraz nie wiem czy warto go kupić, bo znajomy kupił SE Xperia x10 mini pro gdzie ludzie pisali jaki to wspaniały telefon, a po zainstalowaniu 5 aplikacji ledwo dało się z niego korzystać. Miał ktoś może taki telefon i chciałby się podzielić opinią? :)

Tutaj link do specyfikacji telefonu: http://www.mgsm.pl/pl/katalog/sonyericsson/xperiaminipro/Sony_Ericsson_Xperia_mini_pro.html

img.jpg

Opublikowano

Po co kupować coś tak badziewnego w tak wysokiej cenie? Nie wiem za ile Ty chcesz go kupić ale jak widzę 350 złoty za coś takiego to aż mnie skręca w środku. 

Zamiast niego E1 albo L40. Ewentualnie używany Galaxy Nexus. 

lownfast

Opublikowano

Podobny systemowo (troche lepszy) od galaxy mini ew. galaxy young.

Jeszcze 3 lata temu moze bym Ci go polecil xD

Naprawde teraz w cenie ~~300 zł są o wiele lepsze telefony, a ten z 2.3.x GB nie pociągnie Ci prawie zadnej gry

image.png 

Opublikowano

Pytałem o opinie, nie o porady do innego telefonu.

// Na pewno nie będę kupywał za 300zł, znalazłem kilka ofert w tańszej cenie i dobrym stanie, a Androida da się łatwo zaaktualizować (jest patch od SE do 4.0 więc nie ma problemu).

img.jpg

Opublikowano

Pytałem o opinie, nie o porady do innego telefonu.

// Na pewno nie będę kupywał za 300zł, znalazłem kilka ofert w tańszej cenie i dobrym stanie, a Androida da się łatwo zaaktualizować (jest patch od SE do 4.0 więc nie ma problemu).

I myslisz ze jak wgrasz sobie 4.0 to wszystko bedzie git? Telefon sie nic nie zmieni nadal bedzie

Opinia to słaby staroć.

Mowilem juz nie kupuj tego telefonu, zacofasz sie w technice tak okolo 3lata

image.png 

Opublikowano

Skończcie!!! Nie mogę tego czytać bo mi się wnętrzności skręcają!!! Miałem ten telefon prawie 2 lata i bardzo dobrze mi służył! Co prawda nie jest najszybszy, czasem lubi zamulić, ale to nie oznacza że jest aż taki zły! To był mój pierwszy telefon z androidem i powiem wam że nie wyobrażam sobie innego na start. Jeśli nie oczekujesz, że telefon będzie ci robił herbatę - bierz śmiało! Jak się ma hajs to cena nie gra roli. Chociaż poprzednicy mają rację, jak się uprzesz to w tej cenie na olx albo allegro kupisz coś w stylu SGS4 w całkiem dobrym stanie.

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Opublikowano

O ile wiem SE SK17i posiada 4.0 (aktualizacja) więc zamknijcie się :)

Posiadałem ten telefon przez rok-prawie dwa(spadł na kółko od krzesła i bum), telefon sprawował się b. dobrze, tylko po jakimś czasie po prostu robisz reinstalla na CM10.1 albo CM10 :)

Osobiście polecam jeżeli lubisz telefon z qwerty ;d

iz857a.png
Jak odpowiadasz mi na posta użyj proszę @tsdek - szybciej ogarnę.

Moje poradniki(ANDROID):

Moje poradniki(Programowanie stron):

Opublikowano

więc zamknijcie się 

przecież tylko jedna osoba napisała, że stoi na 2.3 ;) 

Wiecie, to że piszecie, że mieliście ten telefon dwa lata temu i był świetny to nie znaczy że w jego cenie nie ma nic lepszego. Dwa lata temu wizja i odczucia z androida były zupełnie inne jak teraz. Niech tylko autor poda łaskawie budżet. 

lownfast

Opublikowano

Podaj budżet to coś dobierzemy, tego telefonu nie za warto brać.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Za taką cenę taki telefon to bezsens i pieniądze w błoto @escaperz.lordm (UP) dobrze radzi.

...................\/...................

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...