Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy Komputer 3 tys. POMOŻE KTOŚ ?

czlowiek559

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.. Chciałbym złożyć nowy komputer za 3 tys. wraz z monitorem, myszą i klawiaturą. Ogólnie, mam już komputer i chodzi mi tylko o to by z tego starego wszystkie rzeczy włożyć do nowej obudowy (która będzie kupiona w tym za 3 tys.) więc poniżej podam specyfikacje by zmieścić wszystko no nowej obudowy. A do tej starej nowe podzespoły które zostaną kupione (3  tys.)

Aktualnie posiadam taki zestaw:

MSI H61M-P23

Core i5-2500

2x4GB RAMu

HD6790 1GB SAPHIRE

ZAS 600W Gembird (wiem, czarna lista)

HDD 1T

wszystko zamknięte w IBOX 707A

Więc to będzie wyglądać tak. Wszystkie podzespoły wywalamy do nowej obudowy (prócz dysku). A nowe podzespoły do starej obudowy (IBOX 707A, prócz dysku). Komputer ma być do gier np BF4. na tym co posiadam to FPS 25-75 więc liczę na większe osiągi z nowej maszyny. Będzie ktoś tak miły i pomógłby ktoś złożyć komputer by wszystko pasowało ?

Z góry dzięki.

Opublikowano

Eee, tylko czemu chcesz to wszystko trzymać w tym piekarniku? Chcesz dać nieużywane, stare podzespoły do dobrej obudowy a nowe części trzymać w starej? Gdzie tu logika?

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

-Gtx 970 asus

-Jakaś tańsza płytka pod OC

-I5 4690k

-Zalman z3 plus

-Zasilacz TT 530w modular

-Napisz jakie masz te ramy, pewnie zostaną

-chłodzenie cpu

Jak będę na pc to złoże. Wydaje mi się że zestaw który zaprponowałem wykracza jakieś 200zł poza budżet ale warto xD

4008f620557c76b9gen.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...