Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hearthstone deck dla maga/łowcy

Onidek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najlepszą metodą na zdobycie rzadkich kart jest granie aren, nie opłaca się kupować pakietów. Samymi kartami podstawowymi dużo nie zdziałasz a karty z naxa są już raczej podstawą w każdym dobrym decku  ;)

Opublikowano

A tam nie prawda.

Tak naprawdę zależy w co celujesz. Ja gram od closed bety (może dlatego nie mam problemu :)) Ale moje stare konto battle.net gdzieś się hmm. zawieruszyło  :P

Zacząłem od nowa. Nie mam ani zbyt wielu rzadkich kart ani nawet kart z Naxx! Na (że tak powiem) jednym wdechu talią bez wcześniej wspomnianych doszedłem do 18 "rankingu".

Czyli mam gwarantowany rewers i parę gwiazdek do nowego sezonu :) Plus na tym oczywiście nie zamierzam skończyć  B)

Jak jeszcze nie znalazłeś talii to mogę pomóc :)

Pozdrawiam!

Opublikowano

@kolego wyżej

Naxx jest już wymagany jeśli chcesz iśc wyżej niż ten 18 ranking ;) Też gram od bety i to na paru kontach i może dlatego widze różnice.

Ciekawostką co do tego może być np, taki ochydziarz (Loatheb jak kto woli) który według statystyk jest używany w 59 na 64 taliach i przez wielu uważany za najlepszą karte w grze ;)

Tak samo z zoo. Większość zoo opiera się teraz na grabarzu i kartach z agonią, fakt zoo bez naxa nadal działa ale już nie tak sprawie jak kiedyś.

Opublikowano

@kolego wyżej

Naxx jest już wymagany jeśli chcesz iśc wyżej niż ten 18 ranking ;) Też gram od bety i to na paru kontach i może dlatego widze różnice.

Ciekawostką co do tego może być np, taki ochydziarz (Loatheb jak kto woli) który według statystyk jest używany w 59 na 64 taliach i przez wielu uważany za najlepszą karte w grze ;)

Tak samo z zoo. Większość zoo opiera się teraz na grabarzu i kartach z agonią, fakt zoo bez naxa nadal działa ale już nie tak sprawie jak kiedyś.

jestem obecnie na  15 poziomie rankingowym i nie mam nawet jednej karty z naxx ;) 

Cóż, rzadko gram wspomnianym warlockiem, ale zdarza się że mam chęć i wtedy w ruch idzie moje bardzo budżetowe zoo i bez naxx radzę sobie z większością przeciwników na poziomie rankingowym 15/16 :) 

Także dalej upieram się że naxx nie jest wymagane.

Pozdrawiam!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...